El Teatre Principal de Castelló posa punt final a la temporada amb l'esperat espectacle d'humor d'Eugeni Alemany

Després d'una temporada plena de representacions teatrals, concerts i altres esdeveniments culturals, el Teatre Principal de Castelló s'acomiada del seu públic amb una nit d'alegria i diversió de la mà de l'humorista Eugeni Alemany

Cultura 16 de junio de 2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
230616_EDUC_Foto1_IVC_EugeniAlemany

La Generalitat, a través de l'Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta aquest cap de setmana una doble funció de l'obra 'A ningú que li passe', de l'humorista valencià Eugeni Alemany, al Teatre Principal de Castelló.

Alfonso Ribes, delegat territorial de l'IVC a Castelló, destaca la importància de tancar la temporada amb aquesta proposta humorística d'Alemany, que ha aconseguit connectar amb el públic de manera especial i generar un ambient festiu i alegre al teatre.

L'obra 'A ningú que li passe' és molt més que un simple monòleg còmic, és una comèdia teatral que convida el públic a endinsar-se en l'univers personal d'Eugeni Alemany. L'espectacle inclou moments d'improvisació, interacció amb el públic i una mirada divertida a la vida quotidiana dels valencians, amb situacions que l'artista ha compartit a través de les xarxes socials.

Les entrades per a aquestes funcions tenen un preu de 10 euros i poden adquirir-se a través de la taquilla electrònica de l'IVC.

D'altra banda, l'EACC (Espai d'Art Contemporani de Castelló) acollirà dissabte les jornades de pensament arquitectònic 'Rotondes i taronges', que se centraran en l'estudi del paisatge de Benicàssim. Aquesta activitat proposa una immersió en l'arquitectura i el paisatge contemporanis de la localitat, a través de diferents recorreguts i experiències que permetran conèixer la història del territori i explorar els imaginaris col·lectius que l'envolten.

L'activitat inclourà tallers, presentacions de projectes i una visita guiada als blocs d'apartaments Los Naranjos i Santa Àgueda, amb la participació d'habitants d'aquests edificis singulars.

Per a més informació sobre aquestes propostes culturals, es pot consultar el web oficial de l'IVC.

Te puede interesar
Lo más visto