Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Teatre Principal de Castelló posa punt final a la temporada amb l'esperat espectacle d'humor d'Eugeni Alemany

Després d'una temporada plena de representacions teatrals, concerts i altres esdeveniments culturals, el Teatre Principal de Castelló s'acomiada del seu públic amb una nit d'alegria i diversió de la mà de l'humorista Eugeni Alemany

Cultura 16/06/2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
230616_EDUC_Foto1_IVC_EugeniAlemany

La Generalitat, a través de l'Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta aquest cap de setmana una doble funció de l'obra 'A ningú que li passe', de l'humorista valencià Eugeni Alemany, al Teatre Principal de Castelló.

Alfonso Ribes, delegat territorial de l'IVC a Castelló, destaca la importància de tancar la temporada amb aquesta proposta humorística d'Alemany, que ha aconseguit connectar amb el públic de manera especial i generar un ambient festiu i alegre al teatre.

L'obra 'A ningú que li passe' és molt més que un simple monòleg còmic, és una comèdia teatral que convida el públic a endinsar-se en l'univers personal d'Eugeni Alemany. L'espectacle inclou moments d'improvisació, interacció amb el públic i una mirada divertida a la vida quotidiana dels valencians, amb situacions que l'artista ha compartit a través de les xarxes socials.

Les entrades per a aquestes funcions tenen un preu de 10 euros i poden adquirir-se a través de la taquilla electrònica de l'IVC.

D'altra banda, l'EACC (Espai d'Art Contemporani de Castelló) acollirà dissabte les jornades de pensament arquitectònic 'Rotondes i taronges', que se centraran en l'estudi del paisatge de Benicàssim. Aquesta activitat proposa una immersió en l'arquitectura i el paisatge contemporanis de la localitat, a través de diferents recorreguts i experiències que permetran conèixer la història del territori i explorar els imaginaris col·lectius que l'envolten.

L'activitat inclourà tallers, presentacions de projectes i una visita guiada als blocs d'apartaments Los Naranjos i Santa Àgueda, amb la participació d'habitants d'aquests edificis singulars.

Per a més informació sobre aquestes propostes culturals, es pot consultar el web oficial de l'IVC.

Te puede interesar

turisme visites i gimcanes Termet (2)

Peníscola celebra el dia del seu Patró, Sant Roc, amb la tradicional ofrena floral

Redacció
Cultura 17/08/2023

Peníscola festeja avui el dia del seu Patró, Sant Roc, amb la missa en la parròquia de Santa María, després de la qual s'ha celebrat l'habitual processó pels carrers del nucli antic fins a la plaça que porta el nom del mateix sant, on s'ha realitzat la tradicional ofrena floral, per part de la Reina de Festes, Rocío González, en la fornícula que es troba allí situada

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter