La Ciutat de les Arts i les Ciències ha inaugurat recentment una nova font d'aigua refrigerada per a proporcionar als visitants una opció refrescant i saludable durant la seua estada

Recentment s'ha instal·lat una nova font d'aigua refrigerada entre l'Hemisfèric i el Museu de les Ciències, que és una de les zones amb més afluència de visitants

General 17 de junio de 2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
noticia_23_aperturafuenteExteriores

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València s'ha sumat a la xarxa de fonts públiques d'aigua filtrada i refrigerada que es troben arreu de la ciutat, amb la instal·lació d'un nou punt de subministrament al passeig entre el Museu de les Ciències i l'Hemisfèric. Aquesta acció és fruit d'un acord entre el complex cultural i l'Empresa Mixta Valenciana d'Aigües SA (Emivasa).

En la inauguració d'aquesta font, que ha comptat amb la presència del director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, i el representant d'Emivasa, s'han repartit més de 300 ampolles reutilitzables entre els visitants del complex. Aquesta iniciativa compta també amb la participació de l'Ajuntament de València a través de la regidoria del Cicle Integral de l'Aigua, dirigida per Elisa Valía.

La font d'aigua fresca s'ha instal·lat al passeig entre l'Hemisfèric i el Museu de les Ciències, una de les zones més concorregudes de la Ciutat de les Arts i les Ciències, ja que és el pas natural dels visitants per accedir a aquests dos edificis, a l'entorn dels llacs i les terrasses, i també per creuar els jardins del Túria. Es preveu que siga la font amb més consum de totes les que es troben arreu de la ciutat.

Aquesta acció s'emmarca en el conveni entre l'Ajuntament de València i la Fundació Aigües de València per a promocionar l'aigua dels rajos i contribuir així a reduir el consum de plàstics d'un sol ús. Per a gaudir d'aquesta aigua, tan sols cal apropar l'ampolla o el got a la font i automàticament l'aixeta s'obri, ja que compta amb un sensor que activa el corrent d'aigua en detectar el moviment. L'objectiu és que els visitants puguen omplir i beure directament des del seu propi recipient o recipient.

Te puede interesar
Lo más visto