Samuel Falomir ha estat investit com a alcalde de l'Alcora per tercera vegada consecutiva després d'aconseguir una històrica majoria absoluta en les eleccions municipals

El socialista Samuel Falomir ha començat el seu tercer mandat com a alcalde de l'Alcora amb una clara determinació. Amb un programa polític sòlid i definit, així com un gran equip de treball, Falomir enceta aquesta legislatura sense hipoteques ni aturadors

Política 18 de junio de 2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
Samuel Falomir con el bastón de mando 1

El socialista Samuel Falomir ha estat investit per tercera vegada com a alcalde de l'Alcora. Amb una majoria absoluta històrica, Falomir inicia aquest mandat sense deutes pendents i amb un Ajuntament que gaudeix d'una excel·lent salut financera.

El seu programa polític és sòlid i definit, i compta amb un gran equip de treball per a portar-lo a terme. Falomir té la determinació de treballar al 100% des del primer minut per a impulsar la transformació i el creixement del nostre poble, amb un pla de present i futur que s'ha posat en marxa en les últimes legislatures.

Durant aquesta legislatura, es duran a terme diversos projectes que començaran a materialitzar-se en els pròxims mesos. Entre ells destaquen l'ampliació i rehabilitació de l'IES Ximén d'Urrea, la primera fase de la Casa de la Cultura, millores i modernització dels polígons industrials, la rehabilitació de l'edifici fundacional de la Reial Fàbrica, així com importants millores a la Foia i Araia.

A més dels projectes en curs, el govern municipal té diversos reptes importants per a impulsar o iniciar durant aquesta legislatura, com la construcció d'una residència per a la tercera edat, habitatges protegits, millores als polígons industrials, la Casa de la Cultura, la remodelació de la Pista Jardí i el desviament de la carretera Circumval·lació, entre altres.

Falomir destaca el treball realitzat fins ara, però reconeix que encara hi ha molt per fer. Afronta aquest nou temps amb entusiasme i il·lusió, amb gratitud i motivació per la confiança rebuda i amb serietat i responsabilitat en governar en benefici de tots els habitants de l'Alcora.

L'alcalde aprofita l'ocasió per agrair als regidors que ja no continuen en aquesta legislatura i donar la benvinguda als nous. També estén la mà als grups de l'oposició, manifestant la seva disposició a col·laborar i buscar l'enteniment per a impulsar iniciatives que millorin el poble. L'interès general i el servei a tots els alcorins i alcorines seran la guia de l'acció del govern.

Falomir conclou afirmant que l'Ajuntament és clau per al present i el futur de les pròximes generacions, i s'hi compromet a treballar incansablement perquè siga un generador de benestar i oportunitats per a tots.

Te puede interesar
Lo más visto