David Vicente pren possessió de l'alcaldia de l'Ajuntament de la Torre d'En Besora pel sisè mandat consecutiu

En una cerimònia solemne, Vicente ha renovat el seu compromís amb el servei públic i ha expressat la seua gratitud als veïns

Política 19 de junio de 2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
LA TORRE DEN BESORA

David Vicente Segarra, del PP, ha pres presa de possessió de l'alcaldia de La Torre d'En Besora per als pròxims quatre anys. Aquest serà el seu sisè mandat consecutiu com a alcalde, mantenint la confiança dels ciutadans i formant un equip municipal estable.

En les eleccions municipals del passat 28 de maig, la llista encapçalada per David Vicente va obtenir la majoria de vots, permetent-li aconseguir les cinc regidories disponibles en el consistori. A diferència del PSOE, que no va obtenir representació en aquesta ocasió. L'equip de govern municipal de l'Ajuntament de La Torre d'En Besora està format per David Vicente Segarra com a alcalde, juntament amb Marta Bellés Vidal, Manuel Monfort Albiol, Lara García Beltrán i Jose Bellés Beltrán com a regidors.

El nou mandat s'inicia amb l'objectiu d'unir esforços per a millorar constantment la localitat i fer-la un lloc acollidor per a tots els seus habitants. David Vicente destaca la seua experiència de 20 anys treballant amb el seu equip de regidors, en què han posat en marxa iniciatives que han millorat la qualitat de vida dels veïns i han lluitat contra el procés de despoblament que afecta les zones rurals.

Amb un programa de treball sòlid i amb la prioritat posada en els serveis bàsics, l'alcalde s'esforçarà per garantir una alta qualitat de vida als veïns de La Torre d'En Besora. El seu compromís és treballar de valent per fer front als reptes actuals i futurs, amb la determinació de convertir l'Ajuntament en un agent generador de benestar i oportunitats per a tots els ciutadans.

L'alcalde David Vicente mostra la seua gratitud per la confiança rebuda i dona la benvinguda als nous membres de l'equip de govern. Així mateix, estén la mà als grups de l'oposició, oferint col·laboració i diàleg per a treballar conjuntament pel benefici de la comunitat. Amb il·lusió i dedicació, l'Ajuntament de La Torre d'En Besora encara aquest nou mandat amb la responsabilitat de servir als seus ciutadans i fer avançar la localitat cap a un futur millor.

Te puede interesar
Lo más visto