La ciutat de Vila-real ha constituït la nova corporació municipal, donant inici al mandat 2023-2027, i ha reelegit José Benlloch com a alcalde per a aquests pròxims quatre anys

Després de les eleccions municipals celebrades el passat 28 de maig, José Benlloch, del Partit Socialista, ha obtingut el suport necessari per a ser investit alcalde, amb el recolzament dels regidors del seu partit

Política 19 de junio de 2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
DSC_4665

Aquest matí, José Benlloch, del Partit Socialista, ha sigut investit de nou com a alcalde de Vila-real en el Ple de constitució de l'Ajuntament. En aquest acte, s'ha donat possessió dels seus càrrecs als 25 regidors que conformen la nova corporació municipal per al mandat 2023-2027. Benlloch ha donat la benvinguda als nous membres de la corporació i ha agraït el treball dels edils que ja no formaran part d'aquesta.

En el seu discurs d'investidura, Benlloch ha destacat que els veïns de Vila-real han expressat el seu suport en les eleccions del passat 28 de maig, confiant una vegada més en el seu lideratge. Ha assenyalat la importància de la voluntat de diàleg, que sempre ha practicat, i ha subratllat que, malgrat comptar amb majoria absoluta en els governs anteriors, ha treballat en coalició amb Compromís.

El nou mandat representa un temps nou per a Vila-real, però sense una revolució radical. L'alcalde ha destacat la importància de continuar treballant per a convertir Vila-real en una ciutat del segle XXI, amb una visió SIOSI (solidària, inclusiva, d'oportunitats, sostenible i innovadora), i ha assenyalat diverses àrees d'oportunitat econòmica, com la tecnologia, la digitalització, la robòtica, la salut biomèdica, la innovació agroalimentària, la salut mental i altres.

Benlloch ha rebut la vara d'Alcaldia de la Mesa d'edat del Ple i ha estat votat per 11 dels 25 regidors de la corporació. La nova composició del Ple està formada per 11 regidors del Partit Socialista, 8 del Partit Popular, 3 de Compromís per Vila-real i 3 de Vox. Amb aquesta investidura, l'alcalde està disposat a treballar conjuntament amb tots els membres de la corporació per a fer progressar Vila-real.

Te puede interesar
Lo más visto