Estíbaliz Pérez Navarro, del Partit Socialista, ha sigut investida aquest matí com a alcaldessa d'Almenara en el Ple de constitució de l'Ajuntament

En el seu discurs d'investidura, l'alcaldessa ha agraït la confiança dels veïns d'Almenara i ha expressat el seu compromís de treballar en benefici de tots els ciutadans

Política 18 de junio de 2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
plenoinv2-pspvpsoe

Aquest matí, s'ha celebrat el ple de constitució de la corporació municipal de l'Ajuntament d'Almenara per al mandat 2023-2027. En aquesta ocasió, Estíbaliz Pérez Navarro, del PSPV-PSOE, ha estat proclamada com a alcaldessa de la localitat, iniciant així el seu tercer mandat al capdavant del consistori.

El PSPV-PSOE d'Almenara és la força política amb major representació en aquesta nova corporació, amb un total de sis regidores i regidors: Estíbaliz Pérez Navarro (alcaldessa), Lorenzo Vicent Lucena, Débora Marín Bautista, Alicia Paricio Sánchez, Borja Forner Gómez i Sonia Bonet Sánchez.

Compromís per Almenara-Acord per Guanyar compta amb quatre representants en la recentment constituïda corporació municipal per als pròxims quatre anys. La formació està encapçalada per Quique Castelló Abad, acompanyat per Pilar Rodríguez Morga, Miguel García Benlloch i María José Mateu Faet.

Per la seva banda, el Partit Popular d'Almenara té tres edils en aquesta nova corporació, els quals són: Bartolomé Roldán Domingo, María Luisa Marí Sancenón i Sergio Ferrer Furió.

Durant el seu discurs, l'alcaldessa recentment reelegida, Estíbaliz Pérez, ha ressaltat que s'enfronten a quatre anys il·lusionants, on buscaran el consens i els acords unànimes per abordar els temes més importants que afecten Almenara, amb l'objectiu de mantenir la unitat de tota la corporació i treballar en benefici del municipi.

Te puede interesar
Lo más visto