Onda presenta la "Ruta de l'Esmorzar" amb l'objectiu de fomentar i dinamitzar el sector de la restauració local durant l'estiu

Aquesta iniciativa té com a propòsit destacar els esmorzars tradicionals de la zona i promoure els establiments de la ciutat

Cultura 20 de junio de 2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
image

L'Ajuntament d'Onda i l'Associació d'Hostalers 'Hosturionda' han presentat la Ruta de l'Esmorzar, una iniciativa original que té com a objectiu dinamitzar la localitat durant l'estiu. Durant un període de temps del 22 de juny al 6 de juliol, diversos establiments com el Restaurant Toledo, Bolera Contrastes, Restaurant Molí de la Reixa, Dónde María José i El Chiringuito oferiran un esmorzar especial per un preu especial de huit euros. Aquest esmorzar inclourà un entrepà, beguda, café, olives i cacauets. 

La regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Onda, María Baila, ha expressat el seu suport a aquesta iniciativa i ha animat a la gent a apropar-se als bars i restaurants locals per a gaudir de la seva qualitat culinària. L'Ajuntament continua compromès amb el suport a la hostaleria local i a totes les accions que contribueixen a enfortir el sector.

Així doncs, els amants de la bona cuina tenen una oportunitat excel·lent per a descobrir i degustar els esmorzars tradicionals d'Onda a través d'aquesta Ruta de l'Esmorzar.

Te puede interesar
Lo más visto