Falomir afirma que el PSPV assegurarà la implementació de polítiques d'igualtat als municipis i demana al PP que no deixe les dones desprotegides en un segon pla

El secretari general del partit fa una crida a la unió dels partits democràtics i ètics per a eliminar la violència de gènere

Política 20 de junio de 2023 Redacció Redacció
Samuel Falomir

Samuel Falomir, secretari general del PSPV de Castelló, assegura que les polítiques d'igualtat seran garantides en els municipis governats pels socialistes. Al mateix temps, critica el gir extremista del PP en matèria de violència de gènere, negant-ho sense cap mena de vergonya. Falomir denuncia que el PP, un partit que ha tingut responsabilitats de govern a València i Madrid, ara adopta el discurs i la retòrica dels extremists. En aquest sentit, el líder socialista assenyala a Feijóo i Mazón com els responsables de situar el PP en l'extrema dreta i de cedir a l'ideari misogin, homòfob i xenòfob de Vox.

Amb tristesa i preocupació, Falomir denuncia la supressió de regidories d'Igualtat a tot Castelló i l'amenaça a les tasques realitzades per construir una societat amb dones empoderades i persones que rebutgen la violència de gènere i el masclisme. El secretari general critica que el PP i Vox menyspreen la importància de les polítiques d'igualtat que han salvaguardat i protegit moltes vides.

Falomir insta el PP a reconsiderar i rebutjar el "pacte de la vergonya", ja que les víctimes de la violència de gènere mereixen tot el respecte i no poden quedar desprotegides davant dels seus agressors. Apel·la a la unitat de tots els partits democràtics i responsables per eradicar aquesta xacra i plantar cara als partits de dreta i extrema dreta que neguen la realitat de la violència de gènere. El PSOE, compromès amb les dones i les seves polítiques d'igualtat, treballarà incansablement per evitar que el PP i Vox continuïn per aquest camí i assegurar que les dones, que representen la meitat de la població, no perden els seus drets i llibertats.

Te puede interesar
Lo más visto