El PSPV de Castelló acusa la coalició PP-Vox de "esborrar des de les institucions la història i l'honor de les víctimes del franquisme"

La portaveu Ruth Sanz critica a Feijóo i Mazón per cedir davant de l'extrema dreta i per no garantir que els ancians puguin acomiadar-se dels seus familiars, víctimes del règim dictatorial, amb la tristesa d'aquesta última oportunitat perduda

Política 21 de junio de 2023 Redacció
IMG_1789

Ruth Sanz, portaveu del PSPV de Castelló, critica que el PP cedisca davant les pretensions de l'extrema dreta i derogui les lleis de memòria democràtica. Segons Sanz, aquestes lleis han permés a moltes persones acomiadar-se dignament dels seus éssers estimats assassinats durant el franquisme. Feijóo i Mazón, segons ella, volen esborrar de la història milers d'innocents que van perdre la vida lluitant per la llibertat del poble.

Sanz lamenta que moltes persones majors no puguin acomiadar-se dels seus familiars a causa del sectarisme i l'odi que el tàndem PP-Vox professa contra les víctimes de la dictadura. També denuncia que els governs d'extrema dreta posen en perill els drets i llibertats, especialment les víctimes de la violència de gènere i les famílies dels repressaliats pel franquisme. El PSPV defensa la memòria de les víctimes i critica el pensament únic que castiga i silencia a qui no comparteix les idees del partit de govern. Sanz afirma que treballaran amb els col·lectius de memòria històrica per reparar el dolor i tancar les ferides causades per la dictadura.

Te puede interesar
Lo más visto