L'alcaldessa d'Almenara ha informat els grups municipals sobre les noves àrees i delegacions d'alcaldia

En la reunió s'han establit els primers contactes per a arribar a un consens sobre la nova estructura i organització municipal, que serà debatuda en el proper ple

Política 22 de junio de 2023 Redacció Redacció
21A4D792-CB99-4E01-8FDC-5843527DA47C

Aquesta tarda s'ha celebrat a l'Ajuntament d'Almenara una reunió convocada per l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, a la qual han assistit els portaveus dels grups municipals. Durant la trobada, l'alcaldessa ha informat personalment els grups municipals sobre les delegacions d'alcaldia i ha buscat el màxim consens possible en vista del proper ple, on s'aprovaran tots els detalls de l'organització municipal pels propers quatre anys.

Estíbaliz Pérez ha compartit amb els grups municipals la futura organització municipal, que comprendrà tres àrees principals: govern per a les persones (cultura, esports, joventut, festes, participació...), govern de territori i sostenibilitat (urbanisme, medi ambient, agricultura...) i govern intern (àrees de funcionament intern de l'ajuntament).

A més, abans de fer-ho públic, l'alcaldessa ha informat els grups municipals sobre la configuració de les delegacions d'alcaldia (regidories), una competència personal de l'alcaldessa.

L'alcaldessa ha destacat que s'han iniciat els contactes entre els grups per a posar en marxa aquest nou mandat de quatre anys, començant per l'aprovació de la nova organització municipal en el proper ple, tal com estableix la normativa. L'objectiu d'aquestes reunions és buscar punts en comú i acords entre totes les formacions polítiques, una qüestió que s'agraeix.

Per últim, l'alcaldessa ha proposat als grups municipals que es realitzin Declaracions Institucionals en el primer ple d'aquest nou mandat. La primera seria per manifestar, un cop més, el rebuig de l'ajuntament envers la violència de gènere, i la segona seria de suport al col·lectiu LGTBI+ i contra la LGTBIfobia.

Te puede interesar
Lo más visto