L'Ajuntament de l'Alcora ha posat en marxa una nova iniciativa per a donar suport a les associacions locals en la tramitació de les subvencions municipals

La nova Oficina d'Ajuda a la Tramitació de Subvencions de Cultura, Esport, Festes i Educació de l'Ajuntament de l'Alcora està ubicada a les instal·lacions municipals i ofereix atenció al públic de dilluns a divendres, en horari de 9.00 a 14.00 hores

General 22 de junio de 2023 Redacció Redacció
00D71261-2713-4301-A217-045BF42EA66F

L'Ajuntament de l'Alcora ha anunciat la posada en marxa de l'Oficina d'Ajuda a la Tramitació de Subvencions de Cultura, Esport, Festes i Educació. Aquest servei té com a finalitat facilitar els tràmits relacionats amb les subvencions municipals per a les associacions locals. 

Els regidors responsables de les àrees corresponents, Carlos Esteban, Mª Amparo Segura, Vanessa Periz i Ana Huguet, s'han reunit amb l'alcalde, Samuel Falomir, per a detallar els aspectes d'aquesta iniciativa. L'objectiu principal és proporcionar assistència i resoldre els dubtes i dificultats que puguen sorgir durant el procés de sol·licitud d'aquestes ajudes.

L'oficina estarà ubicada a l'Ajuntament, concretament al departament ECEF, i tindrà un horari d'atenció al públic de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores. És necessari sol·licitar cita prèvia mitjançant correu electrònic a [email protected] o trucant al 964 36 00 02.

Els regidors han recordat que el termini de sol·licitud de les subvencions de cultura, esport i festes populars ja està obert i finalitzarà el 10 de juliol. A més, han subratllat la importància que les associacions estiguen inscrites en el Registre d'Associacions de l'Ajuntament per a poder tramitar la sol·licitud.

Te puede interesar
Lo más visto