El concurs "Adiccions: Tu Punt de Mira" de prevenció entre iguals ja té guanyadors

El 27 de juny, en un acte en línia que connectarà les diferents universitats, tindrà lloc l'entrega de premis als guanyadors del 12è CONCURS: "Adiccions: Tu Punt de Mira", que anualment organitza l'Associació PDS (Promoció i Desenvolupament Social), amb la finançament de la Delegació del Govern per al Pla Nacional Sobre Drogues

Educació 22 de junio de 2023 Redacció Redacció
461B5F92-7AC8-46A9-AACA-9A481B22DC84

El concurs "Adiccions: Tu Punt de Mira" de prevenció entre iguals ja té guanyadors

El 27 de juny, en un acte en línia que connectarà les diferents universitats, tindrà lloc l'entrega de premis als guanyadors del 12è CONCURS: "Adiccions: Tu Punt de Mira", que anualment organitza l'Associació PDS (Promoció i Desenvolupament Social), amb la finançament de la Delegació del Govern per al Pla Nacional Sobre Drogues.

Aquest concurs té com a objectiu fomentar els processos de reflexió crítica i missatges preventius sobre els riscos de les conductes addictives i el consum de drogues, promocionant missatges preventius entre iguals a les xarxes socials.

En el concurs es van presentar 372 obres, d'estudiants de 50 universitats i 32 centres de formació postobligatòria, de 16 comunitats autònomes.

Els treballs guanyadors (així com els dels altres participants) es poden veure al lloc web TuPunto.org.

Guanyador@s de la dotzena edició del concurs de vídeos YOUTUBE-VIMEO

PRIMER PREMI. Títol: Fumar abans vs ara Autoria: Rafael Lesmes Iglesias, estudiant de la UNED Palència.

SEGON PREMI. Títol: Tallar el fil. Implica't en accions saludables, implica't en la teua vida. Autoria: Macarena Paredes Mealla, Laura Díaz Sanahuja i Juana María Bretón López, estudiants de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana.

TERCER PREMI. Títol: La Tarde. Autoria: Guillem Bernal Prieto, estudiant de la Universitat de Barcelona.

QUART PREMI. Títol: Del revés. Autoria: María Cabo Blanquez, Elena Martín Tascón i Carmen Gómez Testera, estudiants de la Universidad Carlos III de Madrid.

PREMI ESPECIAL JURAT POPULAR. Títol: El mòbil congela el teu temps. Autoria: Alba Tejero, Miguel Romero, Lucas Fornet, Enrique Fernández, Ignacio Alcántara, Carmen Sotillo, Juan José de Burgos, Damian Andrés Madera i Roberto Gallardo, estudiants de la Universidad de Córdoba.

PREMI ESPECIAL ECTS DE LA XARXA ESPANYOLA D'UNIVERSITATS PROMOTORES DE SALUT. Títol: La vida a través d'una pantalla Autoria: Anxela Pérez Fernández, Judith Pedreira Arias, Sandra Sánchez Gómez, Aldara Oddós Pereiras i Ainoha Quintas Gómez, estudiants de la Universidade de Vigo.

Guanyador@s de la tercera edició del concurs de TIK TOK

PRIMER PREMI. Títol: Pantalla partida. Autoria: Alicia González Bernardo, Alejandra Yang Alonso Bayón i Víctor Rodríguez San Miguel, estudiants de la Universitat de Valladolid.

SEGON PREMI. Títol: 3 Consells que fer si vas a beure begudes alcohòliques Autoria: María Garro Leal, estudiant de la Universidad Carlos III de Madrid.

TERCER PREMI. Títol: FALSOS MITS Autoria: alumnat del 1r curs del Màster oficial DITPA (Màster Universitari en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències), estudiants de la Universitat de València.

Guanyador@s de la tercera edició del concurs d'INSTAGRAM

PRIMER PREMI. Títol: La dismorfia del selfie Autoria: Aline Dias Chaves, estudiant de la Universitat de Cadis.

SEGON PREMI. Títol: Reflex. Autoria: Lucas Fornet Moreno, estudiant de la Universitat de Córdoba.

TERCER PREMI. Títol: El teu valor no es mesura en likes Autoria: María Lago Cascudo, estudiant de la Universitat de Santiago de Compostela.

Te puede interesar
Lo más visto