L'Ivace (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) finança la tercera edició del Programa Superior de Direcció de Parcs Empresarials

El programa està impartit per la Universitat d'Alacant i ofereix formació especialitzada a 24 professionals interessats en la direcció i gestió d'àrees industrials

Educació 22 de junio de 2023 Redacció Redacció
A892BABD-BB99-4DA4-AF31-1367818A8325

L'Ivace (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) finança amb una suma de 22.500 euros la tercera edició del Programa Superior de Direcció de Parcs Empresarials, el qual està sent impartit per la Universitat d'Alacant amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Parcs Empresarials (Fepeval). Aquest programa té com a finalitat la formació de 24 professionals en la direcció i gestió d'àrees industrials.

El programa es desenvolupa de manera semipresencial, combinant classes lectives per videoconferència i tallers pràctics, i inclou l'elaboració i presentació d'un projecte. La seva durada total és de 200 hores.

L'objectiu d'aquesta formació és professionalitzar els gestors i directors dels parcs industrials, proporcionant-los els coneixements i les eines necessàries per optimitzar el seu treball. Aquesta iniciativa també reconeix la importància dels gestors d'àrees empresarials com a factor diferencial en els espais industrials on estan establerts.

Un altre objectiu és impulsar i consolidar la gestió integral d'àrees industrials en aspectes com la seguretat, la gestió econòmica i comercial, la innovació i la competitivitat, el medi ambient, l'urbanisme, les compres i la cooperació interempresarial.

Aquesta acció s'emmarca dins de la línia de col·laboració entre l'Ivace i Fepeval, que té com a finalitat promoure la gestió, la modernització i la promoció de les àrees industrials, tal com estableix la Llei corresponent.

Te puede interesar
Lo más visto