Del 24 de juny fins a l’1 de juliol se celebraran les festes de Dalt de la Muralla d’Almenara

hi haurà una gran varietat d’activitats per a tots els assistents. Entre elles, es destaquen els espectacles de bous, amb emocionants corregudes i exhibicions taurines. També hi haurà música en directe per a gaudir de concerts i actuacions musicals

Cultura 23 de junio de 2023RedaccióRedacció
IMG_1831

El proper dissabte, 24 de juny, començarà una nova edició de les Festes de Dalt de la Muralla d'Almenara. La comissió de festes ha preparat una programació plena d'emocionants esdeveniments i activitats per a tots els gustos. A continuació et detallo els principals esdeveniments que tindran lloc durant les festes:

- Dissabte 24 de juny: S'iniciarà la festa amb el tradicional Carcassa i el Tancament Infantil amb carretons. A la vesprada, hi haurà una vesprada de bous i vaques, acompanyada de música del DJ Royo. La nit conclourà amb un Bou Embolat.

- Dilluns 26 de juny: Es realitzaran activitats com les Cucanyes i un tobogan aquàtic per a gaudir de la diversió a l'aigua.

- Dimarts 27 de juny: Continuaran les Cucanyes i hi haurà una exhibició de vaques.

- Dimecres 28 de juny: Es realitzaran les Cucanyes i es gaudirà d'un berenar popular al carrer Molins. A la nit, hi haurà un Bou Embolat per als xiquets, seguit d'un xopà i xocolatà.

- Dijous 29 de juny: Es muntarà un parc infantil a la zona de La Creu.

- Divendres 30 de juny: S'organitzaran les Cucanyes i es realitzarà una altra exhibició de vaques.

- Dissabte 1 de juliol: S'acabaran les festes amb un sopar popular i una gran festa de discomòbil i espuma.

Així doncs, les Festes de Dalt de la Muralla d'Almenara prometen ser uns dies plens de diversió, música i activitats per a tota la família. No et les pots perdre!

Te puede interesar
Lo más visto