Televisió de Castelló està preparada per a tota la setmana vinent amb una programació especial en cas que el Club Esportiu Castelló aconseguisca aquest dissabte l'ascens a la Liga 123

La gran festa del diumenge 25 començarà amb un programa especial en directe que recorrerà els carrers de la ciutat i els voltants de l'estadi. A més, aquesta celebració serà retransmesa en una pantalla gegant ubicada a la plaça de l'Ajuntament de Castelló

Esports 23 de junio de 2023 Redacció Redacció
7538c650-ccc8-a6de-5fe3-d4f5bc6e305e

Enhorabona al club i als seus seguidors per aquesta gran celebració!

Ens agradaria poder dissenyar un banner personalitzat de felicitació per al vostre club. Si ens envieu el logotip, ens encarregarem de crear una peça única per a vosaltres. La promoció tindrà una durada de 7 dies amb una freqüència diària de 8 passes, que es realitzaran al matí, a la tarda i a la nit.

El preu de la promoció és de 250 eur + IVA. Si esteu interessats i voleu confirmar o fer la reserva, podeu contactar-nos a través de [email protected].

Us demanem que ens confirmeu la vostra participació abans del divendres 23.

Gràcies i felicitats una vegada més! Estarem encantats d'ajudar-vos en aquesta celebració especial.

Te puede interesar
maxres

Última competició de Bellido

Redacció
Esports 06 de junio de 2024

José Emilio Bellido, gran esportista de salt i amb 16 medalles en Campeonats d'Espanya, es retira en el club de la seua vida, el Club Atletismo Playas Castellón.

Lo más visto