Ballester ha posat en marxa el nou govern municipal per a iniciar les seves tasques de treball en benefici dels ciutadans d'Onda

El primer Plenari de la legislatura s'ha celebrat a Onda amb l'objectiu d'organitzar les àrees de gestió i els òrgans de govern. Ballester ha destacat la importància de constituir el govern en un temps rècord per a no perdre ni un minut en dur a terme el seu programa. L'objectiu és treballar de manera eficient i efectiva per a complir els compromisos adquirits amb la ciutadania

Política 23 de junio de 2023 Redacció Redacció
PLENO_ (27)

A partir d'avui, el nou govern municipal d'Onda està totalment operatiu després d'haver-se aprovat en el Ple l'organització de les àrees de gestió i la composició dels òrgans col·legiats. L'alcaldessa de Onda, Carmina Ballester, ha manifestat: "Hem constituït l'Ajuntament de manera eficient per a no perdre ni un sol minut en l'execució del nostre programa".

A continuació, presentem la composició de les regidories: Carmina Ballester, alcaldessa i regidora de Govern Obert i Escolta Activa, Cooperació, Relacions Institucionals i Futur Sostenible; Vicent Bou, portaveu adjunt i regidor de Governança Participativa, Indústria, Projectes Europeus, Innovació, Ocupació i Emprenedoria; María Baila, regidora de Desenvolupament Urbà, Habitatge, Agricultura, Comerç i Turisme; Juan López, regidor de Recursos Humans i Oficina d'Atenció a la Ciutadania; María Prades, portaveu de l'Ajuntament i regidora d'Hisenda i Contractació; José Vicente Iserte, regidor d'Esports, Instal·lacions Esportives, Educació en Valors i Joves Promeses; Óscar Valero, regidor de Serveis Socials, Qualitat de Vida i Família; Daniel Álvaro, regidor de Cultura, Joventut i Biblioteques; Sergio Puig, regidor de Festes i Tradicions; Vicente Ramón, regidor de Via Pública i Gestió Urbana; Marta Villanueva, regidora d'Igualtat, Barris i Dinamització de Nuclis Urbans Disseminats; Paco Pastor, regidor de Benestar Animal, Paratges Naturals, Desenvolupament Sostenible, Ciutat Saludable i Seguretat Ciutadana; María Ojeda, regidora d'Educació, Formació i Infància; i María Isabel Raigada, regidora d'Envelliment Actiu, Voluntariat i Ermitori del Santíssim Salvador.

A més, les tenències d'alcaldia i els membres de la Junta de Govern estan representats per Vicent Bou, María Baila, Juan López, María Prades, José Vicente Iserte i Óscar Valero.

Una novetat d'aquesta legislatura és que els Plens ordinaris se celebraran el primer dilluns de cada mes a les 9:30 hores, coincidint amb les Juntas de Govern per a millorar l'eficiència administrativa. Les cinc comissions informatives es convocaran la setmana prèvia al Ple, amb la següent estructura: Governança Participativa, Projectes Europeus, Innovació i Ocupació; Desenvolupament Urbà i Habitatge; Comptes, Hisenda i Contractació; Esports, Educació, Ciutat Saludable i Seguretat; i Serveis Socials i Qualitat de Vida.

En referència a l'equip de govern, Ballester ha afirmat: "Aquest és un govern compromès a millorar la qualitat de vida dels ondencs, a generar noves oportunitats i ocupació a la ciutat i a enfrontar els reptes de desenvolupament sostenible per a deixar un Onda millor per a les generacions futures". La primera edil ha afegit: "Els veïns han dipositat la seua confiança en aquest equip per a gestionar el progrés d'Onda i no els decebrem".

Te puede interesar
Lo más visto