El portaveu del grup polític expressa la seua determinació en enfrontar-se a les polítiques i decisions del Partit Popular a la Diputació

L'equip del portaveu electe s'encarregarà de garantir que el nou govern municipal assegure el finançament local "sense imposicions" i la prestació de serveis "amb independència dels governs locals"

Política 24 de junio de 2023 Redacció Redacció
Reunió Diputació

Samuel Falomir, el portaveu electe del grup socialista a la Diputació de Castelló i líder del PSPV provincial, ha convocat aquesta setmana l'equip de diputades i diputats que assumiran el càrrec el cinc de juliol, amb l'objectiu de començar a preparar la legislatura. Falomir ha expressat el seu compromís a fer "una oposició ferma i contundent contra la deriva autoritària del PP" i ha instat als seus companys a donar el millor de si mateixos per construir un futur millor, basat en els principis socialistes d'igualtat, llibertat, pau i fraternitat. Segons les seves paraules, la ciutadania espera que pensin en ells i per això caldrà treballar sense descans per respondre a les seves expectatives actuals i futures.

Falomir ha subratllat que aquesta nova etapa de renovació es caracteritzarà per "una oposició contundent", destacant la necessitat d'invertir l'energia que el PP no ha dedicat als últims quatre anys per impulsar el progrés de la província de Castelló.

El líder dels socialistes ha afirmat que vetllaran perquè l'equip de govern de la Diputació garanteixi el finançament local sense imposicions i proporcioni serveis de manera independent, sense importar el color polític dels governs locals. En aquest sentit, el PSPV considera que l'ajuda als ajuntaments ha de ser equitativa i no beneficiar exclusivament els municipis conservadors com en governs anteriors del Partit Popular.

Els membres del PSPV que defensaran els interessos del partit a la Diputació són José Luis López, regidor de Castelló de la Plana; Merche Galí, regidora d'Almassora; Rhamsés Ripollés, edil de Morella; Vicent Aparisi, regidor de Borriana; i Zaida Moreno, representant de la Vall d'Uixó. Aquesta llista es completa amb José Benlloch, alcalde de Vila-real; María Jiménez, portaveu d'Orpesa; Ruth Sanz, regidora de Càlig; i Benjamín Escriche, alcalde de Soneja.

Samuel Falomir ha assegurat que en els pròxims quatre anys estaran a peu de carrer per escoltar la ciutadania i esdevenir una alternativa política de canvi sensata i real, allunyada de la crispació i el populisme de la dreta. Això és fonamental per respondre adequadament a les necessitats i preocupacions dels ciutadans.

Te puede interesar
Lo más visto