Isidoro Moreno presenta les seues obres que reflecteixen els paisatges que ha "viscut" al Museu de la Ciutat de Benicarló (Mucbe)

L'artista vallisoletà exhibeix al Museu de la Ciutat de Benicarló (Mucbe) una mostra que reflecteix l'evolució de la seua pintura des de 2008 fins a 2023, destacant els paisatges com a autèntics protagonistes

Cultura 24 de junio de 2023 Redacció Redacció
DSC09515

El Museu de la Ciutat de Benicarló (Mucbe) acull fins al 6 d'agost l'exposició titulada "Paisatges en el temps 2008-2023" d'Isidoro Moreno López, un pintor originari de Valladolid. Aquesta mostra exhibeix una selecció de les seves obres, que abasta des del seu primer treball realitzat el 2008 fins a la seua última obra datada en aquest mateix 2023. A través d'aquesta exposició, és possible apreciar l'evolució i el desenvolupament del seu treball artístic al llarg d'aquests 15 anys.

Durant la inauguració de l'exposició, la regidora de l'equip de govern, Maite Pellicer, ha acompanyat l'artista. L'exposició presenta diverses obres personals, com quadres que representen la seua mare o imatges de gossos, però sobretot destaquen els paisatges que Isidoro Moreno ha pintat al llarg de la seua trajectòria artística.

Els paisatges que es mostren són molt variats, que van des de paisatges nevats fins a paisatges de muntanya i platja, i cadascun d'ells reflecteix diferents conceptes pictòrics. Tot i això, l'artista ha assenyalat un element en comú present en totes les seves obres: "tots ells són paisatges viscuts, en el sentit que abans de pintar-los, he establert un diàleg amb ells, els he estimat i me n'he enamorat, i després els he plasmat en la pintura".

Les obres exposades, algunes de les quals es mostren per primera vegada al públic, han estat realitzades utilitzant diverses tècniques com oli, acrílic, pintura seca i marmolina.

Isidoro Moreno ha expressat el seu agraïment al Mucbe per apostar per la cultura i també ha agraït al públic que visita les exposicions, ja que són els qui finalment fan que la seua pintura tingui un gran impacte.

Te puede interesar
Lo más visto