La Diputació de Castelló ha presentat l'actor Miguel Ángel Silvestre com a nova imatge per a la promoció turística de la província

Miguel Ángel Silvestre, conegut per la seua participació en sèries de televisió i pel·lícules de renom, té arrels familiars a Castelló i una forta connexió amb la terra

Cultura 24 de junio de 2023 Redacció Redacció
1 (2)

La Diputació de Castelló ha presentat l'actor Miguel Ángel Silvestre com a nova imatge per a la promoció turística de la província. Aquesta iniciativa busca donar visibilitat als atractius de Castelló i promoure el turisme en la zona. En l'acte de presentació, el president en funcions de la Diputació, José Martí, ha destacat la importància de donar a conèixer la província i ha subratllat que la presència de Miguel Ángel Silvestre ajudarà a aconseguir aquest objectiu.

La diputada de Turisme en funcions, Virginia Martí, ha ressaltat la importància d'una figura com la de Miguel Ángel Silvestre per a liderar la promoció de la província i ha expressat el seu orgull perquè l'actor s'identifique amb Castelló. Miguel Ángel Silvestre, per la seua banda, ha manifestat la seua satisfacció per formar part d'aquest projecte i ha explicat la seua vinculació personal amb la província, ja que té arrels familiars a Castelló i guarda grans records de la seua infància en aquesta terra.

El contracte per a aquesta col·laboració va ser adjudicat a Miguel Ángel Silvestre mitjançant un procés de licitació en el qual ell va ser l'únic participant. Les accions en les quals participarà inclouen diverses activitats com ara la visita a les Grutes de Sant Josep de la Vall d'Uixó, paracaigudisme en l'aeroclub del Grau de Castelló, senderisme per la Serra d'Espadà, ciclisme a l'ermita de Santa Lucía d'Alcossebre, promoció de la gastronomia local, entre altres.

Amb aquesta iniciativa, la Diputació de Castelló espera promoure els encants de la província i potenciar el turisme, utilitzant la influència i el prestigi de Miguel Ángel Silvestre per a arribar a un públic més ampli i transmetre la diversitat i els atractius de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto