Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, ha ressaltat el "gran potencial" de la indústria aeronàutica vinculada a l'Aeroport de Castelló

El president de la Generalitat ha visitat les instal·lacions de les empreses Arkadia Space i Comet Ingenieria. Durant la visita, s'ha destacat la importància d'aquestes empreses en el sector de l'espai i l'enginyeria, i s'ha posat èmfasi en el seu paper clau en el desenvolupament econòmic de la regió

General 25 de junio de 2023 Redacció Redacció
230623_PRE_Foto2_empresas_aeronauticas_Castello

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat les instal·lacions de les empreses Arkadia Space i Comet Ingenieria, ubicades a l'Aeroport de Castelló. Durant la visita, ha destacat el "potencial extraordinari" de la indústria aeronàutica associada a l'aeroport i el seu paper com a "gran actiu" per a l'economia de la Comunitat Valenciana.

Arkadia Space es dedica al desenvolupament de motors per a satèl·lits, mentre que Comet Ingenieria, en col·laboració amb IMSdrones, dissenya i construeix drones de darrera generació. El president ha elogiat el "potencial extraordinari" d'aquestes empreses, que formen part d'un ecosistema empresarial que demostra el fort posicionament de la Comunitat Valenciana en aquest àmbit.

A més, el president ha destacat les iniciatives de Formació Professional que s'han posat en marxa a les instal·lacions aeroportuàries, les quals estan orientades a donar suport al sistema productiu i als joves valencians.

Acompanyant al president durant la visita s'han trobat la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, i la directora general de l'Aeroport de Castelló, Blanca Marín.

Te puede interesar
Lo más visto