Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Els horts intergeneracionals de la localitat d'Onda continuen amb les seues activitats, oferint un taller dedicat a l'alimentació de proximitat

Els participants de les parcel·les tindran l'oportunitat de rebre la visita d'Antonio Solanes, un nutricionista i farmacèutic destacat

General 26/06/2023 Redacció Redacció
IMG_1865

Els horts intergeneracionals d'Onda continuen amb la seua activitat i aquest dimecres, 28 de juny, a les 18.30 hores, tindran un nou taller dedicat a l'alimentació de proximitat. Durant les últimes setmanes, les parcel·les ja estan a plena producció i els usuaris estan recol·lectant les primeres verdures de l'estiu.

En aquesta ocasió, el nutricionista i farmacèutic Antonio Solanes serà l'encarregat d'impartir la sessió, on explicarà les claus d'una alimentació saludable a través del consum d'aliments de proximitat. Solanes destacarà els beneficis de consumir productes cultivats en els mateixos horts intergeneracionals i ajudarà els participants a seleccionar els millors aliments per cuidar el seu organisme.

El Tenent d'Alcalde de l'àrea de Qualitat de Vida, Óscar Valero, ha afirmat: "Aquesta activitat s'engega amb l'objectiu de fomentar una vida saludable i l'exercici físic". A més, ha afegit que els usuaris estan treballant amb entusiasme a les seues parcel·les i aviat podran gaudir de les seues pròpies verdures i hortalisses per millorar la seua alimentació.

En sessions anteriors, els participants dels horts ja han tingut l'oportunitat de gaudir d'altres tallers, com el calendari de plantació, que els ha proporcionat informació sobre les dates òptimes per al cultiu dels seus productes. A més, han realitzat tallers de disseny participatiu per planificar conjuntament les activitats desitjades per a l'hort.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter