Ximo Puig ha manifestat la seua preocupació pel fet que "aquells que estiguen en contra de l'autonomia vagen a assumir-ne la direcció"

La ministra de Ciència i Innovació i cap de llista del PSOE per la província de València, Diana Morant, critica que "el PP li ha posat l'alfombra vermella a l'ultradreta": "Han canviat drets per cadires i principis per càrrecs"

Política 26 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1872

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, demana al PP que "reafirme el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere" i estén la seua mà per a "mantenir totes les conquestes que han sigut bones per a la nostra societat".

València, 26 de juny de 2023.- El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha lamentat avui que "qui està en contra de l'autonomia vaja a dirigir-la". Així s'ha manifestat durant l'acte de constitució de Les Corts Valencianes, en el qual ha assegurat que "els i les socialistes treballarem per a no donar cap pas arrere en els avenços que ha aconseguit la ciutadania valenciana".

En la mateixa línia, el dirigent socialista ha demanat al PP que "reafirme el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere", alhora que ha oferit el seu suport "per a mantenir totes les conquestes que han sigut bones per a la nostra societat". "Hem d'actuar amb la màxima concòrdia possible i buscar els espais de col·laboració i convivència", ha assegurat el secretari general del PSPV-PSOE, que també ha defensat que "la cultura ens salvarà de la barbàrie, encara que alguns s'apropien d'ella per a actuar de manera totalitària i uniformitzadora".

La ministra de Ciència i Innovació i cap de llista del PSOE per la província de València, Diana Morant, que també ha assistit a l'acte, ha criticat que "el PP li ha posat l'alfombra vermella a l'ultradreta": "Han canviat drets per cadires i principis per càrrecs". Morant ha recordat que "Feijóo continua amagat, no vol explicar els seus pactes amb l'ultradreta ni les seues polítiques de retrocés i derogació". En aquest sentit, ha assenyalat que "l'únic que sabem de l'equip de Feijóo és que Abascal serà el seu vicepresident".

A més, la cap de llista del PSOE per la província de València ha assegurat que "Espanya no necessita un govern que estiga format per ultras i negacionistes": "No podem donar marxa enrere en els avenços en drets socials i de l'economia que hem aconseguit, necessitem mobilitzar-nos per a frenar la pitjor dreta".

LLANOS MASSÓ

Sobre la designació de la diputada de Vox Llanos Massó com a presidenta de Les Corts, Morant ha lamentat que "el PP està lliurant la presidència de Les Corts als negacionistes i als antiavortistes". La ministra de Ciència i Innovació ha assenyalat que "el PP ha escoltat a Abascal, que hui ha vingut a València a posar cara al pacte de la vergonya". 

Te puede interesar
Lo más visto