Calvin Hermanson ha arribat a un acord amb l'Amics Castelló per jugar aquesta temporada en l'equip castellonenc

Hermanson va ser un dels referents de l'Amics Castelló la temporada 21-22, on va anotar 15,3 punts per partit, va capturar 2,6 rebots i va valorar 12,4.

Esports 27 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1896

El nord-americà és un gran tirador i anotador, sobretot des de la línia de 6,75, i a més amb molt bons percentatges. La renovació de Hermanson ja era un objectiu clar la temporada passada, però es va interposar l'equip castellonenc, amb poder econòmic i un projecte per al retorn a la Lliga Endesa que al final i contra tot pronòstic no ha pogut refrendar.

Calvin Hermanson estava molt satisfet del seu retorn a una ciutat de la qual està enamorat: "Estic molt feliç d'estar una altra vegada a Castelló. Tinc moltes ganes de tornar a jugar davant de l'afició. Estic enamorat de la ciutat i de la seua gent, sent que el meu cor està allà i tinc moltes ganes de tornar a gaudir de Castelló".

Amb aquesta serà la quarta temporada de Hermanson a la Lliga LEB Oro i la segona a l'Amics Castelló, després del seu pas pel Chocolates Trapa Palencia en la temporada 18-19 i pel Hereda San Pablo Burgos la temporada passada.

Te puede interesar
Lo más visto