Els diputats i diputades provincials del PSPV-PSOE han presentat la seua dimissió en la Diputació de Castelló

Els representants provincials del PSPV-PSOE han decidit presentar la seua renúncia a les seves actes a la Diputació de Castelló

Política 27 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1898

Els diputats i diputades provincials electes del PSPV-PSOE han presentat aquest matí les seves actes oficials com a membres de la Diputació de Castelló davant la secretaria. Prèviament, van recollir les seves credencials de les juntes electorals de les diferents comarques, juntament amb regidors i regidores.

Els diputats electes, entre ells Samuel Falomir, Ruth Sanz, Zaida Moreno, Merche Galí, Benjamín Escriche, Maria Jiménez, Rhamsés Ripollés, José Benlloch, José Luis López i Vicent Aparisi, prendran possessió de les seves càrregues el proper diputades provincials.

Durant l'acte de lliurament, el nou portaveu del Grup Socialista a la institució provincial, Samuel Falomir, ha proposat un gran pacte per garantir l'estabilitat i el progrés de la província de Castelló. "Volem que tota la ciutadania pugui viure amb tranquil·litat, volem millorar les seves vides i que tinguin un futur més pròsper".

Te puede interesar
Lo más visto