Susana Ros defensa les polítiques del PSOE per a ajudar la ciutadania a afrontar l'augment dels preus

Amb la seua preocupació centrada en la gent, la cap de llista al Congrés destaca el treball del govern de Pedro Sánchez per a contenir l'espiral inflacionària desencadenada per la guerra a Ucraïna

Política 28 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1903

Susana Ros, cap de llista al Congrés pel PSPV de Castelló, destaca la repercussió "positiva" de les mesures adoptades pel govern socialista d'Espanya per contrarestar els efectes de l'espiral en els preus de productes i de l'energia desencadenada per la invasió russa d'Ucraïna. En aquest sentit, Ros ressalta que les mesures "contundents i ambicioses" adoptades fins ara han anat pel bon camí, tal com ho demostren els indicadors que situen Espanya com el país amb major creixement econòmic i amb un dels índexs d'inflació més baixos de la zona euro.

Les decisions com la revalorització de les pensions d'acord amb l'IPC, la pujada de l'SMI en un 47% en cinc anys fins als 1080 euros, el bo tèrmic, la rebaixa generalitzada de l'IVA, la gratuïtat del transport públic o el mecanisme d'ajust del gas han aconseguit frenar l'escalada del cost de vida per a una gran part de la població espanyola, destaca Ros. A més, apel·la a la mobilització perquè Espanya continue progressant amb una agenda de treball que done solucions als problemes i inquietuds de la gent.

D'altra banda, Ros lamenta l'actitud del PP, que critica sense escrúpols totes les mesures aprovades pel bloc progressista mentre ells, en moments de crisi, només aplicaven retallades i acomiadaments sense proporcionar ajudes a les famílies i empreses que ho estafen passant malament. Per a Ros, l'acció de govern del PSOE està centrada en protegir les famílies i els teixits productius, una prioritat que contrasta amb l'actuació del PP durant la crisi.

En conclusió, Ros ressalta el compromís ferm dels governs de Pedro Sánchez i Ximo Puig en protegir les persones més vulnerables i critica l'oposició per no oferir solucions i intentar boicotejar les accions de govern que beneficien la ciutadania.

Te puede interesar
Lo más visto