Les banderes blaves indiquen que les platges del Morrongo i la Caracola ofereixen aigua neta, serveis adequats i un entorn saludable per a gaudir de l’estiu

Les banderes blaves són un reconeixement a les platges que compleixen amb estàndards ambientals, de seguretat i qualitat

General 28 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1905

Les platges del Morrongo i la Caracola han rebut les banderes blaves per part de la Fundació d'Educació Ambiental. Aquest reconeixement destaca la qualitat de l'aigua i les instal·lacions de les platges. És genial veure l'alcalde i altres membres de la corporació municipal presidint la cerimònia d'elevar les banderes, subratllant la importància d'aquest distintiu per millorar l'atractiu turístic de la zona.

És encoratjador saber que hi ha un nou contracte per als serveis de salvament i socorrisme, i que s'ha millorat l'accessibilitat de les platges amb cadires amfíbies, crosses i caminadors per a persones amb discapacitat. També és rellevant destacar els esforços per al manteniment de les platges, incloent-hi la neteja, l'anivellament de l'arena i el buidat de papereres.

A més, és notable que s'hagin hissat les banderes de "Platges Sense Fum", una iniciativa que busca eliminar el consum de tabac a les platges i conscienciar la població sobre els perills associats al fum del tabac. Això contribuirà a preservar un entorn més saludable per a tots els visitants.

En definitiva, aquestes notícies ressalten els esforços realitzats per mantenir les platges en òptimes condicions i proporcionar una experiència agradable i segura als seus visitants.

Te puede interesar
Lo más visto