L’Alcora està impulsant l’ampliació i modernització de la seva Ciutat Esportiva

Aquest és un pas important per millorar les instal·lacions esportives i proporcionar a la comunitat un espai adequat i òptim per a la pràctica de diverses disciplines esportives

Esports 28 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1906

L'Ajuntament de l'Alcora està en procés de millora i ampliació de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva. D'una banda, s'està construint dues pistes de pàdel, un projecte finançat per la Diputació de Castelló amb un pressupost de 114.000 euros a través del pla 'Castelló Avança'.

D'altra banda, s'està portant a terme la remodelació i ampliació del 'skatepark', que està a punt de finalitzar. Amb un pressupost de 56.700 euros, s'han instal·lat nous elements modulars i s'han adaptat els actuals mitjançant la reparació de les zones defectuoses o deteriorades, perquè els aficionats puguen gaudir de la pràctica d'aquest esport en òptimes condicions.

Finalment, l'Ajuntament està instal·lant un rocòdrom al pavelló polifuncional amb una inversió aproximada de 18.000 euros. Durant la visita a les obres, l'alcalde Samuel Falomir i la regidora d'Esports Amparo Segura han destacat la intenció de l'equip de govern de dotar el municipi amb més serveis que millorin la qualitat de vida dels veïns i veïnes, en aquest cas, amb l'ampliació de les instal·lacions esportives per al seu ús i gaudi ciutadà.

Actualment, la zona esportiva compta amb diverses instal·lacions, com ara un pavelló poliesportiu, un pavelló polifuncional, pistes d'atletisme i patinatge, pistes de tennis, frontó, piscina d'estiu, camps de futbol, entre d'altres. L'objectiu és que la Ciutat Esportiva continuï creixent com a referent en el seu àmbit, fomentant la pràctica esportiva a tots els nivells i atraient esdeveniments nacionals i internacionals.

Te puede interesar
Lo más visto