Maria Josep Safont insta a l’alcalde de Borriana (PP) a portar al ple la designació de les regidores del nou govern: "Ja arriba tard"

La portaveu del PSPV insta a actuar con "máxima celeridad" para que nuestra ciutat no quede ni un minuto sin gestores al frente

General 30 de junio de 2023 Redacció Redacció
Maria Josep Safont

La portaveu del PSPV de Borriana, Maria Josep Safont, insta a l'alcalde popular, Jorge Monferrer, a validar en el ple el decret de delegació de competències "perquè els regidors i regidores comencen a treballar en les seues àrees". Safont considera que Monferrer "arriba tard" i que deuria "prendre's seriosament el càrrec i no dilatar més la primera responsabilitat que per obligació té com a alcalde d'un municipi, la de constituir el seu grup de treball". "Han passat prop de dues setmanes des de la constitució de les noves corporacions i no tenim cap evidència que el ple es vaja a convocar en els pròxims dies". La dirigent socialista demana "rapidesa perquè la nostra ciutat no pot quedar-se ni un minut sense gestors al capdavant".

Maria Josep Safont diu que Jorge Monferrer "no podrà viure eternament dels projectes que hem deixat enllestits i en marxa per a Borriana". "Si vol ser útil per a la ciutadania ha de posar-se mans a l'obra, activar l'Ajuntament i deixar d'apropiar-se accions que porten el segell del Partit Socialista".

Te puede interesar
Lo más visto