Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

En un nou taller de l'Hort Intergeneracional, els veïns d'Onda han tingut l'oportunitat d'aprendre sobre alimentació saludable i sostenible

L'esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament, va tindre lloc en un ambient agradable i participatiu. El taller va reunir a persones de diferents edats, permetent un intercanvi d'experiències i coneixements entre les diferents generacions

General 30/06/2023 Redacció Redacció
NDP-. Onda taller alimentación

Els horts intergeneracionals d'Onda continuen amb la seua activitat centrada en l'agricultura ecològica i la sostenibilitat. Aquesta setmana, desenes d'onsetans han après sobre alimentació de proximitat gràcies a la xarrada impartida per Antonio Solanes, nutricionista i farmacèutic, en el saló d'actes de la Casa de la Cultura.

Solanes ha oferit una conferència sobre els fonaments d'una alimentació saludable, centrada en productes de proximitat. L'expert ha animat als assistents a continuar amb la seua feina en l'hort intergeneracional, ja que les verdures i hortalisses són la millor alimentació per cuidar l'organisme.

Així, tenint en compte els gustos de cada persona, el nutricionista ha aconsellat plantar diferents tipus de verdures, hortalisses o fruites, intentant adequar-les al màxim a les seues necessitats nutricionals. El taller ha tingut un caràcter eminentment participatiu, on els assistents han compartit els seus punts de vista i han posat en comú les seues inquietuds per a una alimentació completa i saludable.

En aquest sentit, el Tinent d'Alcalde de l'àrea de Qualitat de Vida, Óscar Valero, ha declarat: "La manera més senzilla de cuidar la nostra salut és fent-ho menjant bé, menjant productes dels nostres horts".

Altres tallers

Els usuaris dels horts ja han pogut gaudir d'altres tallers com el del calendari de plantació, per conèixer quines són les dates més adequades per als seus cultius.

També van realitzar un taller en què van fer el disseny participatiu de les parcel·les i van posar en comú el tipus d'activitats que desitjaven per a l'hort.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter