En un nou taller de l'Hort Intergeneracional, els veïns d'Onda han tingut l'oportunitat d'aprendre sobre alimentació saludable i sostenible

L'esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament, va tindre lloc en un ambient agradable i participatiu. El taller va reunir a persones de diferents edats, permetent un intercanvi d'experiències i coneixements entre les diferents generacions

General 30 de junio de 2023 Redacció Redacció
NDP-. Onda taller alimentación

Els horts intergeneracionals d'Onda continuen amb la seua activitat centrada en l'agricultura ecològica i la sostenibilitat. Aquesta setmana, desenes d'onsetans han après sobre alimentació de proximitat gràcies a la xarrada impartida per Antonio Solanes, nutricionista i farmacèutic, en el saló d'actes de la Casa de la Cultura.

Solanes ha oferit una conferència sobre els fonaments d'una alimentació saludable, centrada en productes de proximitat. L'expert ha animat als assistents a continuar amb la seua feina en l'hort intergeneracional, ja que les verdures i hortalisses són la millor alimentació per cuidar l'organisme.

Així, tenint en compte els gustos de cada persona, el nutricionista ha aconsellat plantar diferents tipus de verdures, hortalisses o fruites, intentant adequar-les al màxim a les seues necessitats nutricionals. El taller ha tingut un caràcter eminentment participatiu, on els assistents han compartit els seus punts de vista i han posat en comú les seues inquietuds per a una alimentació completa i saludable.

En aquest sentit, el Tinent d'Alcalde de l'àrea de Qualitat de Vida, Óscar Valero, ha declarat: "La manera més senzilla de cuidar la nostra salut és fent-ho menjant bé, menjant productes dels nostres horts".

Altres tallers

Els usuaris dels horts ja han pogut gaudir d'altres tallers com el del calendari de plantació, per conèixer quines són les dates més adequades per als seus cultius.

També van realitzar un taller en què van fer el disseny participatiu de les parcel·les i van posar en comú el tipus d'activitats que desitjaven per a l'hort.

Te puede interesar
Lo más visto