L'escultora Cinta Barberà converteix els gestos més quotidians en autèntiques obres d'art

L'escultora Cinta Barberà converteix els gestos més quotidians en autèntiques obres d'art

Cultura 01 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1946

Les últimes obres de l'artista Cinta Barberà es poden visitar des d'ahir a la capella del Mucbe, reunides en una exposició titulada 'La vida en colors'. Aquesta mostra posa color als moments quotidians del dia a dia i és la primera exposició individual de Cinta Barberà al Mucbe.

La regidora de Cultura, Museus i Patrimoni Cultural, María Teresa Pellicer, i l'artista mateixa han presentat aquesta mostra, que reflecteix la visió particular de l'ésser humà i el seu entorn, segons les paraules de la regidora.

L'artista, amb formació a l'Escola Massana de Barcelona i directora de l'Escola Municipal d'Art de Vinaròs, ha destacat que l'exposició és fruit de la seva necesitar de veure-ho tot d'una altra manera. Ha expressat la seva gana de donar color a la vida i de reflectir moments quotidians com llegir un llibre, estimar, fer-se un selfie o passar calor.

Els colors tenen un protagonisme total en aquesta exposició, amb tonalitats de vermell, blau, verd i altres colors espectaculars. A més, el fang, material distintiu en les obres de Cinta Barberà, també hi té presència.

L'exposició es podrà visitar fins al 6 d'agost.

Te puede interesar
Lo más visto