La Diputació de Castelló ha publicat el llibre “Aules buides, escoles oblidades” dels periodistes Ernest Nabàs i Javier Andrés

Aquesta obra tracta sobre la situació de les escoles rurals a la província de Castelló i posa de manifest els reptes i dificultats que afronten aquestes comunitats educatives. És una crònica exhaustiva i emotiva que pretén donar visibilitat a aquesta realitat i generar consciència sobre la importància de garantir l’accés a l’educació de qualitat en tots els àmbits geogràfics

Educació 01 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1948

La Diputació de Castelló ha acollit la presentació del llibre "Aules buides, escoles oblidades" dels periodistes Ernest Nabàs Orenga i Javier Andrés Beltrán. Aquest llibre ofereix un recorregut pel procés de construcció i posterior abandonament de les escoles rurals de les comarques de Castelló, fins al seu tancament definitiu.

El president de la Diputació, José Martí, ha escrit el pròleg d'aquesta obra i ha compartit les seves pròpies experiències a l'escola rural de Tales, destacant la figura del seu professor, don Samuel. Martí ha subratllat la importància d'aquest llibre com un homenatge a tots els professors i professores que van contribuir a educar milers de xiquetes i xiquets en un temps complicat.

El president també ha ressaltat la necessitat de continuar apostant per un sistema educatiu potent i de qualitat, malgrat els canvis i les transformacions que s'han produït en les escoles actuals. Aquest llibre representa una oportunitat per reflexionar sobre el passat, valorar el present i construir un futur millor per a l'educació.

Te puede interesar
Lo más visto