El Conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, ha manifestat el seu suport a les empreses que inverteixin en energies netes, com les energies renovables

ha anunciat la possibilitat d’establir més incentius fiscals per a aquestes empreses

General 01 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1952

La alcaldesa, Susana Marín, ha realitzat una visita a la planta de hidrògen verd del Grup Pamesa a Onda. Durant la visita, s'ha anunciat que l'Ajuntament està implementant noves bonificacions del 50% en l'Impost d'Activitats Econòmiques (IAE) per a les empreses que apostin per l'energia verda i sostenible.

La regidora ha destacat l'importància de la transició cap a l'energia verda i ha afirmat que "la revolució de l'energia verda ha arribat per deixar un món millor, i a Onda volem liderar-la". Això implica el foment de projectes com la planta de hidrògen verd, que contribueix a la reducció de les emissions contaminants i a la creació d'un futur més sostenible.

Amb les noves bonificacions fiscals, l'Ajuntament pretén incentivar les empreses a adoptar pràctiques energètiques més netes i sostenibles, recompensant-les amb una reducció significativa de l'IAE. Aquestes mesures busquen promoure la inversió en energies renovables i tecnologies verdes, així com estimular el creixement sostenible i responsable a la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto