Previsió meteorològica de Castelló: coneix el temps que farà a la província aquest cap de setmana

La província comptarà amb dies buidats i temperatures que oscil·laran entre els 20 i els 30 graus

General 25 de junio de 2020 María Sáez
TENIS-PLAYA-CIRCUITO-CABANES-DIPUTACION-CASTELLON-TURISMO-ESCENARIO-DEPORTIVO_6863-710x500

Amb l'arribada de l'estiu, les temperatures tornen a pujar. I és que, segons l'Agència Espanyola de Meteorologia (AEMET), la previsió del temps de hui a Castelló serà buidat i les temperatures es trobaran entre els 31 graus de màxima i els 20 de mínima. Per part seua, El vent serà de 15km/h, amb direcció ES, mentre que la probabilitat de precipitacions és del 0%. Quant a l'índex de radiació ultraviolada, AEMET ha establit que durant el dia de hui a Castelló serà de 10, un valor molt alt tenint en compte el mesurament que realitzen des de l'Agència.

Per als pròxims dies es preveuen temperatures bastant similars al de hui, oscil·lant entre els 20° i els 30°.

El divendres, s'espera una temperatura màxima de 30 graus i una mínima de 19. Quant a la probabilitat de pluja, aquesta es manté en el 0%, i quant al vent, serà de 15km/h amb direcció E.

El cap de setmana també s'espera buidat, amb un dissabte assolellat que es trobarà entre els 20 i els 30-31º, i un diumenge amb una temperatura mínima de 21 graus i una màxima de 30 graus. Quant a la probabilitat de pluja, aquesta ascendeix per a tots dos dies al 5%, i el vent serà de 10 direcció S'en el dissabte, i de 15 direcció E el diumenge.

Te puede interesar
Lo más visto