L'alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, dóna a conèixer les àrees de l'equip de govern. Javier Amela, Ana Belen Soro i Ruth Martínez seran els tinents d'alcalde de la ciutat

Sangüesa s'encarregarà de les àrees d'Hisenda i economia, Obres, Patrimoni, Comunicació i noves tecnologies, i Urbanisme i vivenda

General 03 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1981

Amela tindrà les regidories de Festes i tradicions, Joventut, Comerç i treball, Turisme, Recursos humans i contractació, Esports i Serveis. Soro serà regidora de Desenvolupament rural i medi ambient, Governació, Gent gran, Benestar social i immigració, i Cooperació. Martínez serà responsable de les àrees d'Educació i infància, Cultura, Promoció de la salut, Igualtat i Participació.

A més de les seves competències, els regidors i regidores també seran responsables dels pobles del terme municipal. Amela s'encarregarà de Xiva i La Pobleta, Soro d'Ortells, i Martínez d'Herbeset.

L'alcalde ha destacat que després de les dues primeres setmanes de treball a l'ajuntament, s'han definit les àrees de treball en les quals cada regidor s'ubicarà segons les seves aptituds, coneixements i inquietuds. Sangüesa ha afegit que en aquests primers dies ja han pogut abordar diversos problemes i que aplicaran la transparència en tot allò que facen.

Properament, es realitzarà el ple d'organització de l'Ajuntament de Morella per aprovar la periodicitat de les sessions i les comissions informatives, així com nomenar els representants en altres organismes en els quals l'ajuntament participa.

Te puede interesar
Lo más visto