Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda tria a Paula Piquer Marín com a reina de la Fira 2023 i l'acompanyen cinc dames d'honor

L'emocionant sorteig ha tingut lloc al saló de plens de l'Ajuntament amb la presència de les famílies i veïns

General 04/07/2023 Redacció Redacció
IMG_1987

Onda ha triat a Paula Piquer Marín com a reina de la Fira 2023 a través d'un sorteig públic que s'ha celebrat aquesta vesprada, al saló de plens de l'Ajuntament, entre les sis candidates que s'han presentat enguany per al càrrec. La mà innocent ha sigut la Reina de la Fira d'Onda 2023, Roser Fernández Segura, qui li passarà el testimoni a Paula en octubre.

La jove representant de tots els ondencs en la Fira 2023 té 21 anys i és graduada en Finances i Comptabilitat. L'acompanyaran en la cort d'honor Sandra Ferrandiz Peña, Angela Guillamón Périz, Daría Ramón Cocu, Ainoa Valero Ferrandiz i Begoña Zarzoso Martí.

El sorteig s'ha realitzat en un ple extraordinari que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Carmina Ballester, i el regidor de Festes i Tradicions, Sergio Puig. Els representants públics han felicitat les candidates per contribuir a la tradició i la festa ondenca. En acabar, la corporació ha fet un brindis d'honor i els ha fet entrega d'un ram de flors a les sis candidates.

"Aquestes sis joves ens han contagiado amb les seues ganes de Fira i la seua il·lusió per viure-la al màxim", ha declarat Ballester, qui també ha valorat la seua "implicació i passió per Onda".

Per la seua banda, la jove ha mostrat la seua alegria per representar a tots els ondencs i ha promès portar el nom d'Onda amb orgull i il·lusió.

Te puede interesar

eafesafa

La Policia Local celebra el dia del seu patró Sant Miquel

Redacció
General 01/10/2023

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, i el regidor de Policia i Governació, Fabián Flos, han passat revista aquest matí al cos de la Policia Local de Benicarló amb motiu de la celebració de la festivitat del seu patró, Sant Miquel

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

Newsletter