Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola convoca el concurs per al cartell de les Festes Patronals 2023, obert a totes les disciplines i arts gràfiques

Les propostes podran presentar-se pels seus autors entre els dies 4 i 14 de juliol.

Cultura 04/07/2023 Redacció Redacció
IMG_1988

Amb motiu de les Festes Patronals, la Regidoria de Festes ha convocat el concurs per al cartell anunciador de la festa, la portada i la contraportada del programa d’aquestes. El tema central haurà de ser les Festes Patronals de Peníscola i els seus elements tradicionals, festius i culturals.

Les propostes de disseny podran realitzar-se per qualsevol procediment de tècnica lliure, sempre que siga la seua reproducció en quadricromia. Les dimensions hauran de ser de 50cm x 70cm, en orientació vertical, i el disseny s’haurà de presentar en format digital (.PDF o .JPG) amb un tamany màxim de 5MB.

Les obres han de ser originals i inèdites, no premiades en cap altre concurs, i enviades a l’adreça [email protected]. Cada participant ha d’incloure en el correu electrònic el títol de l’obra, el nom complet, l’adreça i el número de telèfon.

En els dissenys seleccionats, s’haurà d’incloure la inscripció “Festes Patronals, Peníscola, del 7 al 17 de setembre de 2023” de manera clara i visible. També és important indicar la qualificació “Festes declarades d’Interés Turístic Nacional”.

Cada autor pot presentar fins a cinc obres durant el període de presentació, que s’inicia el 4 de juliol i finalitza el 14 de juliol de 2023.

L’elecció del guanyador es realitzarà en dues fases. En la primera fase, el jurat popular seleccionarà els cinc dissenys finalistes segons el nombre de “m’agrada” en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Peníscola. En la segona fase, un jurat professional triarà els dos dissenys guanyadors per a ser utilitzats com a portada i cartell (1r premi) i contraportada (2n premi) del programa de les Festes Patronals 2023. Els premis seran de 400 i 200 euros respectivament.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter