Peníscola convoca el concurs per al cartell de les Festes Patronals 2023, obert a totes les disciplines i arts gràfiques

Les propostes podran presentar-se pels seus autors entre els dies 4 i 14 de juliol.

Cultura 04 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1988

Amb motiu de les Festes Patronals, la Regidoria de Festes ha convocat el concurs per al cartell anunciador de la festa, la portada i la contraportada del programa d’aquestes. El tema central haurà de ser les Festes Patronals de Peníscola i els seus elements tradicionals, festius i culturals.

Les propostes de disseny podran realitzar-se per qualsevol procediment de tècnica lliure, sempre que siga la seua reproducció en quadricromia. Les dimensions hauran de ser de 50cm x 70cm, en orientació vertical, i el disseny s’haurà de presentar en format digital (.PDF o .JPG) amb un tamany màxim de 5MB.

Les obres han de ser originals i inèdites, no premiades en cap altre concurs, i enviades a l’adreça [email protected]. Cada participant ha d’incloure en el correu electrònic el títol de l’obra, el nom complet, l’adreça i el número de telèfon.

En els dissenys seleccionats, s’haurà d’incloure la inscripció “Festes Patronals, Peníscola, del 7 al 17 de setembre de 2023” de manera clara i visible. També és important indicar la qualificació “Festes declarades d’Interés Turístic Nacional”.

Cada autor pot presentar fins a cinc obres durant el període de presentació, que s’inicia el 4 de juliol i finalitza el 14 de juliol de 2023.

L’elecció del guanyador es realitzarà en dues fases. En la primera fase, el jurat popular seleccionarà els cinc dissenys finalistes segons el nombre de “m’agrada” en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Peníscola. En la segona fase, un jurat professional triarà els dos dissenys guanyadors per a ser utilitzats com a portada i cartell (1r premi) i contraportada (2n premi) del programa de les Festes Patronals 2023. Els premis seran de 400 i 200 euros respectivament.

Te puede interesar
Lo más visto