Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Casal Jove d'Onda comença la seua escoleta amb 50 xiquets i xiquetes gaudint d'un estiu cultural i divertit

'DiverEstiu' inclou tallers, excursions, jocs d'aigua, manualitats i molt més fins al 31 d'agost

General 04/07/2023 Redacció Redacció
IMG_1990

El Casal Jove d'Onda ha començat la seua escoleta d'estiu, 'DiverEstiu', amb les 50 places oferides cobertes. Els xiquets i xiquetes ondenses inscrits podran gaudir d'una programació completa que uneix educació i diversió fins al 31 d'agost.

L'escoleta té un horari de 9.30 h a 13.00 h, permetent la conciliació de les famílies dels 50 xics i xiques inscrits. En la pàgina web del Casal Jove, joventut.onda.es, es pot consultar tota la informació sobre 'DiverEstiu'.

Daniel Álvaro, regidor de l'àrea de Joventut, ha visitat l'escoleta i ha declarat que: "Estem satisfets amb aquesta programació tan completa, que uneix diversió, valors saludables i esports". "El Casal Jove continua amb la seua activitat i ja és un referent per a molts joves a Onda", ha afegit.

La programació de 'DiverEstiu' inclou tot tipus d'activitats com manualitats, gimcanes, jocs de taula, contes, tallers, jocs d'aigua, exercici físic, estiraments, esports diversos, educació viària, pel·lícules, excursions i molt més. L'últim dia de l'escoleta, el 31 d'agost, es celebrarà una gran festa de graduació en la qual s'intercanviaran regals per acomiadar l'estiu.

Paral·lelament, l'Ajuntament també ha posar en marxa l'Escoleta d'Estiu municipal, amb més de 500 matriculats que es distribueixen en tres seus diferents: el col·legi Pío XII, on s'imparteix la modalitat dels Jocs Olímpics; el Pavelló Multifuncional, que acull la modalitat esportiva; i el Museu de l'Escuradents Manolo Safont, on s'imparteix la temàtica més artística amb tallers d'argila. L'objectiu del govern municipal és afavorir la conciliació de les famílies durant tots els períodes estivals.

Te puede interesar

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

PortCS

La Autoritat Portuària de Castelló serà l'amfitrió d'un esdeveniment que reunirà professionals de la indústria ceràmica de Castelló per destacar l'aliança entre PortCastelló i el clúster ceràmic.

Redacció
General 03/10/2023

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, ha expressat el seu compromís amb aquesta associació durant una reunió amb el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro. En aquesta reunió, es van discutir els detalls d'unes jornades que e  Tècnics Ceràmics s duran a terme a PortCastelló i s'espera la participació d'uns cent professionals de la indústria ceràmica de Castelló

Newsletter