El Casal Jove d'Onda comença la seua escoleta amb 50 xiquets i xiquetes gaudint d'un estiu cultural i divertit

'DiverEstiu' inclou tallers, excursions, jocs d'aigua, manualitats i molt més fins al 31 d'agost

General 04 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1990

El Casal Jove d'Onda ha començat la seua escoleta d'estiu, 'DiverEstiu', amb les 50 places oferides cobertes. Els xiquets i xiquetes ondenses inscrits podran gaudir d'una programació completa que uneix educació i diversió fins al 31 d'agost.

L'escoleta té un horari de 9.30 h a 13.00 h, permetent la conciliació de les famílies dels 50 xics i xiques inscrits. En la pàgina web del Casal Jove, joventut.onda.es, es pot consultar tota la informació sobre 'DiverEstiu'.

Daniel Álvaro, regidor de l'àrea de Joventut, ha visitat l'escoleta i ha declarat que: "Estem satisfets amb aquesta programació tan completa, que uneix diversió, valors saludables i esports". "El Casal Jove continua amb la seua activitat i ja és un referent per a molts joves a Onda", ha afegit.

La programació de 'DiverEstiu' inclou tot tipus d'activitats com manualitats, gimcanes, jocs de taula, contes, tallers, jocs d'aigua, exercici físic, estiraments, esports diversos, educació viària, pel·lícules, excursions i molt més. L'últim dia de l'escoleta, el 31 d'agost, es celebrarà una gran festa de graduació en la qual s'intercanviaran regals per acomiadar l'estiu.

Paral·lelament, l'Ajuntament també ha posar en marxa l'Escoleta d'Estiu municipal, amb més de 500 matriculats que es distribueixen en tres seus diferents: el col·legi Pío XII, on s'imparteix la modalitat dels Jocs Olímpics; el Pavelló Multifuncional, que acull la modalitat esportiva; i el Museu de l'Escuradents Manolo Safont, on s'imparteix la temàtica més artística amb tallers d'argila. L'objectiu del govern municipal és afavorir la conciliació de les famílies durant tots els períodes estivals.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto