L'Ajuntament d'Onda ha començat les obres per millorar l'accessibilitat de la rampa de la plaça de l'Església de l'Assumpció

en resposta a les demandes dels veïns, especialment de les persones amb mobilitat reduïda. Està previst que les obres tarden aproximadament tres setmanes i, durant aquest període, l'accés de vehicles estarà restringit als carrers Santa Isabel i Los Ángeles

General 05 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1997

Aquesta actuació s'afegeix a les 20 realitzades pel govern municipal durant aquest any, que han permès millorar gairebé 20 punts el percentatge d'accessibilitat, passant del 75% al 94%. A més, durant aquesta legislatura, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, s'ha compromés a convertir Onda en una ciutat 100% lliure de barreres arquitectòniques.

El Pla d'Accessibilitat Municipal inclou les sol·licituds dels ondenses, que demanaven zones de pas rebaixades i millores en el paviment de diversos punts del centre i la perifèria de la població.

A aquest respecte, la regidora de Desenvolupament Urbà, María Baila, ha assenyalat que "continuem treballant per convertir Onda en una ciutat més inclusiva i agradable per viure, i per això volem que tots els veïns puguen gaudir dels nostres carrers en les mateixes condicions, independentment de la seua condició física".

Te puede interesar
Lo más visto