CEEI Castelló celebra una jornada de networking en suport a l'emprenedoria sostenible

Avui, dimecres 5 de juliol, s'ha dut a terme la tercera sessió de 'Llamp & Network', una iniciativa dins dels programes LLAMP AMES i LLAMP 3i

Educació 05 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2004

Amb l'objectiu de fomentar l'ecosistema emprenedor sostenible, el CEEI Castelló ha organitzat aquesta jornada de networking per a tots els participants de LLAMP AMES i LLAMP 3i. A través d'una sessió dirigida per Eva Mazuecos, formadora d'empreses especialitzada en la construcció d'Equips d'Alt Rendiment, Benestar Organitzacional, Intel·ligència Emocional i PNL, s'han proporcionat pautes per a crear sinergies i aliances efectives. Prèviament, s'ha realitzat una presentació de les empreses LLAMP Aceleració 3i (triple impacte) Castelló 2023.

En la sessió, els participants han treballat amb la dinàmica dels 'Quatre Punts Cardinals': expectatives, per visualitzar el projecte de futur; preocupacions, aquelles barreres que impedeixen que el projecte avance; necessitats, és a dir, els recursos necessaris per a aconseguir objectius i metes; i suggeriments de la resta de participants al projecte.

Mazuecos ha destacat l'efectivitat d'aquestes sessions, ja que "les idees dels altres poden complementar i aportar molt als projectes. El treball en equip i la unió fan que els projectes avancen de la millor manera possible. A més, en aquests encontres els donem aquesta motivació i entusiasme que són tan necessaris en el dia a dia de l'emprenedoria".

Per la seua part, Andrea Hernández, de l'empresa Benestar Corporativo i una de les participants del programa LLAMP AMES, ha qualificat la sessió com "inspiradora i nutritiva, en la qual hem pogut exposar les necessitats que tenim actualment i recollir idees dels nostres companys de forma recíproca".

De la mateixa manera, Miriam Castillo de Sensumvita, Apoyamos Tus Fortalezas, en aquest cas, empresa participant en LLAMP 3i, ha manifestat: "la jornada ha sigut molt interessant, ja que hem pogut rebre aportacions dels companys respecte a les nostres limitacions i preocupacions, la qual cosa ens aporta molt valor per a impulsar el nostre projecte d'emprenedoria".

ELS PROGRAMES LLAMP AMES I LLAMP 3I

LLAMP AMES i LLAMP 3i 2023 són programes impulsats per la Conselleria d'Economia Sostenible a través de la seua direcció general d'Emprenedoria i Cooperativisme, que, mitjançant els CEEIs CV, ofereixen un servei d'acompanyament i mentorització per a l'emprenedoria sostenible a la Comunitat Valenciana.

Te puede interesar
Lo más visto