Arrenquen les Visites Guiades Teatralitzades sobre el Papa Luna a la ciutadella de Peníscola

Cada dimecres de juliol, agost i fins al 6 de setembre, a partir de les 20.00h i després d'inscripció prèvia a l'oficina d'informació turística, es podran gaudir de manera gratuïta d'aquestes visites per a conèixer la figura de Benet XIII

Cultura 06 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2010

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola ha confirmat l'inici aquest dimecres de les visites guiades teatralitzades sobre el Papa Luna, en les quals el mateix Papa Luna actua com a narrador i acompanya als visitants en aquesta experiència pels llocs més emblemàtics de la ciutat antiga, explicant el seu pas pel municipi durant l'Edat Mitjana, quan es va convertir en una de les tres seus pontifícies del món, juntament amb Roma i Avinyó.

Les visites, programades enguany per primera vegada després de l'èxit de les dues primeres edicions sobre temàtica marinera, són gratuïtes i cal inscriure's prèviament a les oficines d'informació turística.

El punt de trobada i inici de la ruta és la plaça Santa Maria, a les vuit de la vesprada, i recorre part de la ciutadella emmurallada.

Cada dimecres de juliol, agost i fins al 6 de setembre, es podrà gaudir d'aquesta visita complementàriament a les altres visites organitzades per l'àrea de Turisme per a conèixer el patrimoni natural, arquitectònic i cultural d'aquesta destinació turística destacada de la província de Castelló.

"Hem apostat per impulsar aquestes visites teatralitzades, en aquesta ocasió, comptant amb el Papa Luna com a convidat d'excepció, en l'any en què commemorarem el sisè centenari de la seva defunció a Peníscola", ha explicat la regidora de l'àrea, Lidia Herrero. Aquesta iniciativa s'emmarca dins de la programació d'activitats de l'Any Papa Luna, amb l'objectiu de difondre la trajectòria d'aquest personatge i el seu llegat.

Te puede interesar
Lo más visto