Barrachina ha destacat el seu compromís per revitalitzar la província i impulsar el seu desenvolupament

"Vull que la Diputació siga àgil, excel·lent, propera, resolutiva i útil, a l'alçada del que demanen els castellonencs", ha afegit

Política 06 de julio de 2023 Redacció Redacció
_DSC3964

Aliada de la indústria

La presidenta de la Diputació també defensa i dona suport a la indústria i als sectors productius. "La Diputació serà una ferma aliada de la indústria de Castelló, la seua innovació, valentia i
determinació han fet que la nostra província siga coneguda en tot el món. Ací tindran una administració aliada que defensa els seus interessos allà on faça falta".

"La col·laboració pública privada és necessària per a poder avançar. Les empreses i les institucions públiques hem d'entendre'ns, hem de sumar sinergies i hem de multiplicar conjuntament el valor de la nostra província", ha destacat.


Per això, la presidenta es compromet a "buscar la competitivitat perquè la província siga un pol d'atracció empresarial i posicionem Castelló en el mapa".

Defensa dels sectors primaris


La presidenta de la Diputació expressa el seu suport als sectors primaris de la província. "No ens oblidarem de la nostra terra fèrtil, dels nostres agricultors, dels nostres ramaders i dels nostres pescadors. Aquesta institució treballarà perquè continuen tenint les màximes oportunitats i siguen respectats".


La posada en valor d'infraestructures clau com l'Aeroport de Castelló i el Port, com a generadors d'oportunitats i creixement, així com l'impuls del
turisme també seran pilars de l'acció de govern del nou equip que lidera Marta Barrachina. "La marca Castelló ha de tornar a brillar a tot el món", ha indicat. Generar llocs de treball i prendre mesures reals per a la conciliació familiar, perquè viure a l'interior siga una oportunitat i no un càstig, ha de ser un orgull i no una barrera".

La presidenta de la Diputació conclou la seua intervenció amb el ferm compromís de treballar al costat de tot el seu equip "amb força, respecte,
moderació i transparència". "La Diputació és ajuntament d'ajuntaments, però sobretot és altaveu, és escut i és palanca perquè la província faça el salt al futur que necessita i es mereix", conclou Marta Barrachina.

Te puede interesar
Lo más visto