Peníscola competirà aquest estiu per aconseguir la Bandera Verda de la sostenibilitat hostalera d'Ecovidrio

L'Ajuntament de Peníscola i Ecovidrio han sumat més de 140 establiments hostalers a aquesta iniciativa, que premia l'esforç del sector en el reciclatge d'envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic durant la temporada estival

General 06 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2013

En aquesta quarta edició del #MovimientoBanderasVerdes, Peníscola competirà amb altres 42 municipis de la Comunitat Valenciana amb l'objectiu d'aconseguir la Bandera Verda, que l'any passat va ser guanyada per Benidorm i Orihuela.

Aquest moviment sorgeix com a resposta a l'increment significatiu de residus d'envasos de vidre en les zones costaneres durant l'estiu, principalment generats pel sector hostaler. És fonamental implicar aquest sector per a avançar cap a un model més circular i descarbonitzat. Durant aquesta temporada estival, es consumeix un terç dels envasos de vidre que es posen en circulació, i aproximadament el 50% dels residus d'envasos de vidre d'un sol ús són generats pel sector hostaler.

L'objectiu del Moviment Banderes Verdes és promoure l'economia circular i el reciclatge de vidre en aquestes àrees costaneres. És una oportunitat per a reconèixer i premiar els municipis i l'hostaleria compromesos amb la sostenibilitat i el reciclatge de vidre durant l'estiu.

Te puede interesar
Lo más visto