El festival Polièdric 2023 aposta per una programació diversa amb músiques de tots els estils

Els concerts tindran lloc als Jardins del Mucbe de Benicarló durant els mesos de juliol i agost

06 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2014

Per segon any consecutiu, Benicarló aposta per promoure la música en tots els seus estils i arribar al màxim de públic possible. És per això que la Regidoria de Cultura ha programat una nova edició del cicle de música Polièdric, un festival que enguany acollirà des de la música barroca fins a la música contemporània, passant pel tango i la guitarra.

La regidora de Cultura, María Teresa Pellicer, i el tècnic de Cultura, Rafa Sánchez, han presentat aquest cicle que se celebrarà durant els mesos de juliol i agost, i que compta amb la participació d'artistes de Benicarló, així com de talents de renom internacional.

La programació s'iniciarà el proper 19 de juliol amb un concert a càrrec de David Antich (flauta de bec) i Ignasi Jordà (clave), que oferiran una visió de la música de cambra instrumental composta a Europa durant els segles XVI i XVII, amb obres de Frescobaldi, Bach, Telemann i Händel.

El segon concert, el 27 de juliol, serà protagonitzat pel guitarrista benicarlando Èric Grau, que presentarà un repertori basat en el principi que "la guitarra ho pot fer tot". Grau, un guitarrista professional graduat en guitarra moderna, interpretarà temes instrumentals de grans mestres com Andy Mckee, Antoine Dufour, Don Ross, Tobias Rauscher i Preston Red, entre d'altres.

El 2 d'agost arribarà el torn del grup de Castelló Petraski i el seu tango mediterrani, un concert deliciós amb l'essència del tango i tocs molt mediterranis, a càrrec d'una formació integrada per Néstor Zarzoso, Jesús Jiménez, Joan Herrero, Víctor Peris, Ángela del Castell i Javier Peñarroja.

La programació culminarà el 3 d'agost amb un concert de música contemporània amb obres del benicarlando Juanjo Villarroya, que introduirà breument cada peça perquè el públic puga comprendre'n el significat. Les obres seran interpretades pel grup Imaginary Crew, format per Olga Lluch (flauta), Fàtima Hidalgo (saxòfon), Laura Villar (oboè), Begotxu Martínez (piano i veu) i Estrella Estévez (arpa i veu).

Tots els concerts tindran lloc als jardins del Mucbe i l'entrada serà gratuïta.

Lo más visto