Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ros i Marco aposten per una majoria àmplia per al PSOE perquè Castelló i Espanya no es frenen en drets i llibertats i amplien el creixement econòmic

Les candidates al Congrés i al Senat obriren la campanya apel·lant a l'electorat a mobilitzar-se per a impedir un govern de dretes que siga nociu per a les dones, el col·lectiu LGTBI i la cultura

Política 07/07/2023 Redacció Redacció
IMG_2017

El PSPV de Castelló ha activat el compte enrere de les eleccions generals amb la tradicional pegada de cartells. Les caps de llista al Congrés i al Senat, Susana Ros i Amparo Marco, acompanyades per ambdues candidatures, feren una crida a la mobilització "perquè aquest 23 de juliol guanye el PSOE i ho faça amb una majoria àmplia que ens permeta governar amb major fortalesa i frenar l'onada reaccionària contra els drets i les llibertats de les persones".

La número u al Congrés, Susana Ros, s'adreçà a l'electorat castellonenc per a demanar-los la seua confiança i s'avalà per a fer-ho en les mesures "valentes i ambicioses" que el Govern de Pedro Sánchez ha aplicat els últims cinc anys "per a enfortir el nostre país malgrat tindre-ho tot en contra". "Una pandèmia i una guerra han sacsejat de dalt a baix el món i malgrat tot Espanya es manté en la senda del creixement i ha batut rècords en creació d'ocupació amb la xifra d'aturats més baixa dels últims 15 anys". "Les xifres ens acompanyen i desmunten els arguments que la dreta gestiona millor l'economia".

La candidata socialista afegí que "el PSOE és l'única alternativa seriosa a un govern de dretes que talque de socarrell els avanços en drets socials i democràtics assolits en l'últim lustre i que s'han plasmat en lleis com les de revalorització de les pensions, l'habitatge o l'eutanàsia". "El Partit Socialista és el partit de la concòrdia i la memòria democràtica, el que garanteix salaris i pensions dignes, el que legisla perquè les dones i els homes tinguen els mateixos drets". És també, continua, "el partit que lluita contra les violències masclistes i el que defensa col·lectius com l'LGTBI de la fúria de l'extrema dreta". Susana Ros assenyalà que aquests comicis "són els més transcendentals de les últimes dècades perquè decidim entre tornar a l'Espanya en blanc i negre o avançar cap a un Espanya a tot color". "El PP ha obert la porta a la radicalitat i això és l'inici d'un greu problema de convivència social".

En el seu torn, Amparo Marco remarcat que accepta el repte de "representar, donar veu i defensar a Castelló des d'una de les principals institucions de l'Estat". Marco feta una petició clara: recuperar l'esperit original de les campanyes electorals. "Tenim 14 dies per davant per a explicar les raons pels quals votar PSOE és la millor opció per a la nostra província i volem fer-ho des del respecte i el diàleg i en un entorn sa i neutre".

La candidata castellonenca posà l'èmfasi en "convéncer a la majoria que cal consolidar les polítiques socials i de benestar, que és el que de veritat importa, i no ETA que fa 10 anys que ha desaparegut". També advocà per lluitar contra la desinformació que circula al voltant de les eleccions "i que és la màxima causant de l'ambient caldejat que es viu atiat per les dretes". "Tenim l'experiència, les dades ens avalen i encara ens queda molt per fer, per això mateix demane el vot pel Partit Socialista Obrer Espanyol", recalca.

"Qui vulga veure com s'augmenten els salaris ha de votar el PSOE. Qui vulga veure com s'amplien els permisos de maternitat i paternitat ha de triar la papereta del PSOE. Qui vulga viure en un país en què es respecten totes les opinions i formes de ser només té una opció: el PSOE", finalitza Marco.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter