El nou equip de govern de l’Ajuntament de Morella ha iniciat la seva gestió amb una reducció de més de 150.000 euros en despeses municipals

Aquesta disminució inclou una rebaixa en els costos de l'equip de govern, les sessions plenàries, les comissions i les assignacions als partits polítics

Economía 07 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2023

Les sessions plenàries ordinàries se celebraran el tercer dimecres de cada mes a les 19.00 hores. A més, s'ha establert una retribució de 35.000 euros bruts per a l'alcalde de Morella i una de l'75% de 20.000 euros bruts per a un regidor.

Aquestes mesures suposen un estalvi econòmic de 150.000 euros durant els quatre anys de legislatura. A més de la reducció de les assignacions als partits polítics, també s'ha disminuït el nombre de regidors alliberats, s'han eliminat les comissions informatives i s'han ajustat les retribucions dels membres de l'Ajuntament.

El govern municipal destaca que aquesta nova organització permetrà un major estalvi i transparència en les decisions de l'Ajuntament. També es facilitarà el seguiment dels plens a través del canal de YouTube de l'Ajuntament de Morella.

Aquesta nova etapa del consistori busca garantir una gestió més eficient i ajustada a les necessitats de la societat morellana. El govern municipal destaca el compromís de treballar en benefici del municipi i de garantir una administració responsable i transparent.

Te puede interesar
Lo más visto