L'Ajuntament d'Onda fomenta l'esport a l'aire lliure instal·lant màquines d'exercici a la plaça 8 de Març

La reforma consisteix a instal·lar vuit elements biosaludables i accessibles que fomenten l'oci actiu.

Esports 08 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2032

L'Ajuntament d'Onda ha desenvolupat un nou espai saludable per als ciutadans a la Plaça 8 de Març. Per a això, s'instal·laran vuit elements biosaludables i accessibles que fomenten l'oci actiu i els hàbits de vida saludables mitjançant la pràctica d'exercici físic a l'aire lliure.

Pel que fa al tema, el regidor de Ciutat Saludable, Paco Pastor, ha declarat: "Amb aquest projecte volem millorar la qualitat de vida dels ondenses amb més opcions esportives".

A través d'un estudi realitzat, s'ha detectat la necessitat de crear instal·lacions saludables als places i parcs d'Onda, ja que la població s'ha vist beneficiada per les activitats de lleure que fomenten la interacció social.

De la mateixa manera, aquesta actuació permet millorar el confort i la salut física i mental dels habitants de l'entorn i del municipi, ja que s'ha demostrat que les activitats socials a l'aire lliure milloren l'estat emocional de les persones.

Aquest projecte està destinat a la promoció d'estils de vida saludables en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència ("Next Generation EU"), dins d'una línia d'ajuts dirigits a les Entitats Locals de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables (RECS). A través d'aquests ajuts, l'Ajuntament rebrà més de 26.000 euros de subvenció.

Te puede interesar
Lo más visto