Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament d'Onda fomenta l'esport a l'aire lliure instal·lant màquines d'exercici a la plaça 8 de Març

La reforma consisteix a instal·lar vuit elements biosaludables i accessibles que fomenten l'oci actiu.

Esports 08/07/2023 Redacció Redacció
IMG_2032

L'Ajuntament d'Onda ha desenvolupat un nou espai saludable per als ciutadans a la Plaça 8 de Març. Per a això, s'instal·laran vuit elements biosaludables i accessibles que fomenten l'oci actiu i els hàbits de vida saludables mitjançant la pràctica d'exercici físic a l'aire lliure.

Pel que fa al tema, el regidor de Ciutat Saludable, Paco Pastor, ha declarat: "Amb aquest projecte volem millorar la qualitat de vida dels ondenses amb més opcions esportives".

A través d'un estudi realitzat, s'ha detectat la necessitat de crear instal·lacions saludables als places i parcs d'Onda, ja que la població s'ha vist beneficiada per les activitats de lleure que fomenten la interacció social.

De la mateixa manera, aquesta actuació permet millorar el confort i la salut física i mental dels habitants de l'entorn i del municipi, ja que s'ha demostrat que les activitats socials a l'aire lliure milloren l'estat emocional de les persones.

Aquest projecte està destinat a la promoció d'estils de vida saludables en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència ("Next Generation EU"), dins d'una línia d'ajuts dirigits a les Entitats Locals de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables (RECS). A través d'aquests ajuts, l'Ajuntament rebrà més de 26.000 euros de subvenció.

Te puede interesar

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

Newsletter