Peníscola ha atés, aquest juny, gairebé 7000 consultes en les seves oficines d'informació turística

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola ha compartit les dades sobre les consultes resoltes en les seves oficines d'informació turística durant el passat mes de juny, les quals han sumat gairebé 7000 en total

General 08 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2034

D'aquestes, 5000 consultes han estat realitzades per turistes nacionals i 1975 consultes han estat fetes per visitants internacionals.

Les comunitats autònomes d'on provenen la major part de les consultes realitzades pels turistes han sigut, en aquest ordre, la Comunitat de Madrid, Catalunya, Aragó i la Comunitat Valenciana. Pel que fa als països d'on provenen els visitants internacionals que han fet consultes, destaca França amb més de la meitat del total, seguit dels Països Baixos i els Estats Units.

L'equip d'informadors turístics de la localitat atén les consultes en tres punts estratègics, concretament a les Tourist Info Office situades al Passeig Marítim, a l'accés al nucli antic des del Port i a l'extensió turística de Peñismar.

Les oficines d'informació turística romanen obertes durant tota la temporada d'estiu, els set dies de la setmana, i són un punt de referència informativa per a turistes i visitants, ha destacat el regidor de Turisme, Ramon Simó. Les xifres d'aquest any són similars a les de l'any anterior, amb una mitjana diària de consultes que supera les 200, augmentant especialment en els últims dies del mes, especialment durant el pont de Sant Joan.

El regidor ha destacat que les consultes més freqüents estan relacionades amb el patrimoni local i l'àmplia agenda d'activitats, així com amb el patrimoni natural i les possibles excursions.

Te puede interesar
Lo más visto