L'Ajuntament d'Onda obri l'Oficina d'Atenció al Ciutadà com un espai de mediació per als veïns

L'oficina estarà oberta de 11.00 h a 13.00 h cada dilluns, dimecres i divendres, sota cita prèvia per telèfon o a través de la seu electrònica

General 08 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2037

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, un espai de mediació per a ajudar els veïns en el seu dia a dia. Es tracta d'una nova iniciativa impulsada durant la campanya electoral i que ara es fa realitat. L'objectiu és aconseguir un Ajuntament més proper a la ciutadania i agilitzar la resolució de problemes.

Els mesos d'estiu, estarà oberta de 11.00 h a 13.00 h els dilluns, dimecres i divendres. A partir de setembre, s'habilitarà també un horari de tarda. Per acudir-hi és necessari trucar al 964 60 00 50 i demanar cita o fer-ho a través de la seu electrònica de la pàgina web municipal.

En aquest sentit, el Tinent d'Alcalde encarregat d'aquest nou servei, Juan López, ha declarat: "L'oficina és un espai d'escolta i, en la mesura del possible, de resolució de problemes per a la ciutadania". "La nostra tasca és atendre les peticions dels veïns i estendre'ls la mà per a millorar la seva vida quotidiana", ha afegit.

Cal destacar que, en el moment de demanar cita, l'interessat ha de descriure quin és el motiu perquè el personal de l'oficina filtre les cites i prioritze els casos que necessiten una atenció més urgent.

Te puede interesar
Lo más visto