L'Ajuntament coordina el dispositiu de seguretat per al concert d'Alejandro Sanz

L'Ajuntament i la Policia Local avaluen tots els plans d'actuació davant d'emergències

General 09 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2067

L'Ajuntament d'Onda ha planificat la coordinació del dispositiu de seguretat per al concert d'Alejandro Sanz al Recinte Multiusos del pròxim 22 de juliol. L'àrea de Seguretat Ciutadana s'ha reunit amb la Policia Local i amb els organitzadors de l'esdeveniment per a garantir el confort dels assistents.

L'obertura de les taquilles tindrà lloc a les 19.30 h i les portes a les 20.30 h. Cal destacar que, en tot moment, hi haurà un equip de voluntaris designats per l'Ajuntament per a informar als assistents sobre els accessos, les zones d'aparcament i dubtes similars. A més, al camp de futbol adjacent a l'estadi, l'Enrique Saura, la Policia Local instal·larà un Punt de Comandament Permanent (PCP) per a coordinar els possibles incidents.

Durant les hores entre l'obertura de portes i l'inici del concert, hi haurà sis agents de la Policia Local per a controlar els accessos. Durant l'actuació, seran quatre els efectius policials que vetlaran per la seguretat dels assistents als voltants del Recinte.

El Recinte comptarà aquesta nit amb més d'una dotzena de vigilants de seguretat, a més d'equips auxiliars i controladors d'aforament. Dues unitats de Suport Vital Bàsic (SVB) vetlaran per la salut del públic i un Punt Violeta donarà suport a les persones que puguen patir algun tipus d'agressió per motius de gènere.

Respecte a això, el regidor de Seguretat Ciutadana, Paco Pastor, ha declarat: "L'important aforament d'aquesta actuació requereix una cura especial en quant a la seguretat". Cal recordar que s'esperen diversos milers de persones per a l'actuació d'Alejandro Sanz en la seua gira 'Sanz en vivo 2023'.

Per la seua banda, el comissari cap de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo, ha assenyalat que "hem d'estar preparats davant qualsevol eventualitat i actuar per a minimitzar els possibles riscos". En la seua reunió de coordinació, els agents i els tècnics municipals han avaluat tots els plans d'actuació en cas d'emergència i han valorat els eventuals riscos que comporta l'organització d'un esdeveniment amb gran quantitat de públic.

Aparcament


L'Ajuntament d'Onda ha habilitat la zona d'aparcament del Recinte Firal (C/ Sanchis Guarner). A més, informa de diferents punts on estacionar el vehicle com l'Avinguda Sierra Espadán i l'Avinguda Constitució i els carrers que hi ha entre ambdues avingudes; Parking Benalabar (aparcament del pavelló Victor Cabedo); Parking Plaça Espanya; Parking Plaça Montí; Avinguda Copenhague i Avinguda Luxemburg (vial sud) i la zona dels carrers San Fermín i Isaac Albéniz i del Campus.

Te puede interesar
Lo más visto