Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Eric Stutz romandrà i complirà la seua tercera temporada en l'Amics Castelló

L'ala-pivot nord-americà Eric Stutz ha arribat a un acord amb l'Amics Castelló per a renovar un any més i jugar la pròxima temporada en la capital de la Plana per tercera vegada consecutiva

Esports 09/07/2023 Redacció Redacció
IMG_2070

Encara que era un dels objectius de renovació del club després de fer dues temporades magnífiques, Stutz ha sigut objectiu de clubs molt importants de la categoria i d'altres països, rebent ofertes econòmiques molt rellevants i superiors a l'oferta realitzada per l'Amics Castelló.

Per això semblava gairebé impossible que Stutz jugara una temporada més a Castelló, no obstant això, no només l'oferta econòmica ha sigut important per al nord-americà, que al final ha decidit continuar en un projecte on ha brillat des que va arribar.

Eric Stutz va ser el quart màxim anotador de la lliga amb una mitjana de 15,94 punts per partit i el vuitè jugador de la lliga amb millor valoració, 15,42.

Luis García estava molt satisfet per la renovació, "és una gran notícia per a tots. Sens dubte ha sigut el nostre millor jugador les dues últimes temporades i espero que ho siga també aquesta. Era difícil poder retenir-lo i és d'agrair a Eric que haja triat el nostre projecte malgrat no ser la millor oferta econòmica. Poder tindre un dels millors jugadors de la LEB Oro en el nostre equip és un luxe. Em satisfà també per l'afició, dins de les nostres possibilitats volem que gaudeixen molt veient els partits de l'equip".

Poc a poc el conjunt de Juan A. Orenga va prenent forma i la direcció tècnica continua treballant per a formar un equip equilibrat i que aspire a les posicions més altes, com va dir l'entrenador castellonenc després de renovar.

Te puede interesar

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

Newsletter